Pilgrim @ 09.05.2023 16:04Bet vai viņi ar Madaru jau nedzīvoja tajos Varavīksnes namos?Vai kas tas bija par jauno projektu.
Bet vēl pirms tam, ar Madaru arī turpat kaut kur?Blocked @ 09.05.2023 16:10
Kādu vēl Madaru , kad dzima Mija - ar Ļenku viņš tur īrēja , kamēr izmeta viņus
Knabsab @ 09.05.2023 15:54Man arī ir tikai pirmā līmeņa profesionālā augstākā (nav bakalaurs). Vispār uzskatu, ka izglītībai ir jābūt, jo tas tiešām dod lielākas iespējas. Bet es jau agros 20 gados sāku strādāt Zviedru uzņēmumā un bieži braucu komandējumos - no biznesa līderiem reāli mācījos vairāk nekā man LV universitātes varētu iedot. Nu pašas slinkums vien ir, ka neaizgāju nekur mācīties, neattaisnoju sevi.
Vienkārši piekrītu, ka var izveidot labu karjeru arī bez pirkta diploma, galvenais ir darbaspējas. Un Liene Liepiņa ir izcils piemērs, ka tie diplomi ir tik vien vērti, kā iekurināmais materiāls krāsnij, jo naudu pelnīt viņa nemāk.
pasakiet man arī- jo es zinu vēl vienu tādu, kura dara tāpat!Kurpīte @ 09.05.2023 15:55Birstes teksts- “ Mani tracina pie auguso intrigas, skaudiba, manipulesana
ar berniem, aizvainosanàs, apvainosanàs.'
"Bèrnudärzs.
Sie nelaimigie cilvèki, kas räda laimigu dzivi, bet velas
kadam "legriezt", piecakarêt. Sejo katram tavam solim.
Dive ir viena un paskrien vienà mirkli. Vajadzêtu visiem
divot draudzigi”
Skaidrs, ka adresēts Madarai, bet birste, saņemies Kāda tieši skaudība? Par ko tevi skaust? ? Un tad vēl, “ seko katram tavam solim” Birste tā nebiji tu no otra IG konta pie Madaras bildēm? ? Principā viņai tracina viss, ko pati nodar citiem ? Kas tas ir par sindromu?
Knabsab @ 09.05.2023 15:54Man arī ir tikai pirmā līmeņa profesionālā augstākā (nav bakalaurs). Vispār uzskatu, ka izglītībai ir jābūt, jo tas tiešām dod lielākas iespējas. Bet es jau agros 20 gados sāku strādāt Zviedru uzņēmumā un bieži braucu komandējumos - no biznesa līderiem reāli mācījos vairāk nekā man LV universitātes varētu iedot. Nu pašas slinkums vien ir, ka neaizgāju nekur mācīties, neattaisnoju sevi.
Vienkārši piekrītu, ka var izveidot labu karjeru arī bez pirkta diploma, galvenais ir darbaspējas. Un Liene Liepiņa ir izcils piemērs, ka tie diplomi ir tik vien vērti, kā iekurināmais materiāls krāsnij, jo naudu pelnīt viņa nemāk.
qwe @ 09.05.2023 16:23Man arī atmiņā stāv,ka speķa.pīrāgs jau ar madaru tur kādreiz dzīvoja
Katzenfamilie @ 09.05.2023 16:23
Nu vinjai jau tie diplomi ir apmeram 20 gadus veci, un, ka zinams, reklamas un datorgrafikas dizaina zinja visu laiku viss attistas, mainas, nak jaunas tehnikas, tur tacu ik pa bridim jaiet uz kursiem, japapildina savas zinasanas, vai vismaz jabut up to date stradajot saja joma. Lidz ar to, Lienes diplomus var ieramet un piekarinat pie sienas, vairak ari jegas nav no vinjiem. Un nav jau ari nekadas krutas augstskolas beigtas, piemeram, RTU, ka ari prakse izieta kaut kur arzemes.
SantaBarbara @ 09.05.2023 16:27
Andrim sentaments,vēl tikai pietrūkst balts ādas dīvāns?
qwe @ 09.05.2023 16:23Man arī atmiņā stāv,ka speķa.pīrāgs jau ar madaru tur kādreiz dzīvoja
Vārdotāja @ 09.05.2023 16:15pasakiet man arī- jo es zinu vēl vienu tādu, kura dara tāpat!
Sākumā šķita smieklīgi, bet beigās tomēr ne- cilvēks neapzinās kā patiesībā ko dara. Un nemaz neatceras, ka vakar darīja, teica- pretēji.
Knabsab @ 09.05.2023 16:29
Tā gan ir, ja nestrādā ar aktuālajām tehnoloģijām (ja tieši par dizainu runājam), tad pat RTU papīrs pēc 15 gadiem nav diezko vērts.
Bet Lienei Liepiņai tas ir kaut kāds fetišs, ik pa laikam izlikt tos savus diplomus ? wtf? Kāda jēga?
Vēl pilnai laimei kāds varēja paprasīt kādos skaistumkonkursos viņa ir piedalījusies , lai viņa var savas lentes safočēt.
Man šķiet ka vakarā tā tiešraide ar Zeltinu būs rēcīga. Mosh kāds pajautās par to seriālu, kur mūsu Plancka esot izkonkurējusi pat Agnesi Zeltiņu, kā viņa pati mums te lielījās ?
Katzenfamilie @ 09.05.2023 16:49
Nez, vai pati par tam izglitibam sev atkal jautajumu uzdeva un tureja jau laicigi diplomus pie rokas, lai varetu nofotografet, vai ari kada no formumniecem uzprasija????
Minelūše @ 09.05.2023 16:37Man vairāk interesē nez kāpēc šie izdomāja tā pēkšņi pārvākties. Ka tik nav iepriekšējā dzīvoklī sūdus sataisījuši un saimnieks met ārā, tāpat kā Graudiņus no mājas.
Minelūše @ 09.05.2023 16:37Man vairāk interesē nez kāpēc šie izdomāja tā pēkšņi pārvākties. Ka tik nav iepriekšējā dzīvoklī sūdus sataisījuši un saimnieks met ārā, tāpat kā Graudiņus no mājas.
Ziiiiile @ 09.05.2023 17:47
Vai arī ir Siguldā, lai tuvāk meitenēm, kas izskaidrotu arī to, kādēļ viena no Andra meitiņām ir tik bieži ciemos. ?