KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2258
Reģ: 19.05.2022
Mercury6 @ 09.05.2023 00:14
Pat, ja tiešām kāds svešs cilvēks viņai ir uzdevis jautājumu par Kimas notievēšanu (kaut gan es sliecos ticēt, ka uzdeva pati), cik ētiski vispār ir publicēt ko tādu tālāk 17k cilvēkiem kā pati lielās, par sev svešu pusaugu bērnu, kurš ir skaļi izkliedzis vēlmi, lai tētis un sieva nr 4? liek viņu mierā. Šī vēl pamanās iemest random storiju par viņas svaru. It kā svētā nevainība, jo To jAu NeRaKstĪjU eS bet kāds it kā svešinieks ir to pamanījis un uzrakstījis. Tak liec tam bērnam mieru, nevis cel haipu. Ja par manu bērnu viņa ko tādu publicētu, es sadotu viņai pa muti, goda vārds. Viņa reāli jau sen būtu riktīgi atrāvusies, es nespēju noticēt, kā Madara nav saorganizējusi, ka šos abus uz ielas piekauj.

vot vot, viņi tiešām normāli nesaprot.
Bet spiczodis arī kkā nav viņus ietekmējis. Tas bija Zutis vai Saulietis? Vai vispār nebija nekas- pats nožāvās pa pjankai uz sliedēm un gļuki bija par uzbrucēju maskā.
09.05.2023 00:19 |

10 gadiPatīk
Reitings 4767
Reģ: 03.11.2012
Pat, ja tiešām kāds svešs cilvēks viņai ir uzdevis jautājumu par Kimas notievēšanu (kaut gan es sliecos ticēt, ka uzdeva pati), cik ētiski vispār ir publicēt ko tādu tālāk 17k cilvēkiem kā pati lielās, par sev svešu pusaugu bērnu, kurš ir skaļi izkliedzis vēlmi, lai tētis un sieva nr 4? liek viņu mierā. Šī vēl pamanās iemest random storiju par viņas svaru. It kā svētā nevainība, jo To jAu NeRaKstĪjU eS bet kāds it kā svešinieks ir to pamanījis un uzrakstījis. Tak liec tam bērnam mieru, nevis cel haipu. Ja par manu bērnu viņa ko tādu publicētu, es sadotu viņai pa muti, goda vārds. Viņa reāli jau sen būtu riktīgi atrāvusies, es nespēju noticēt, kā Madara nav saorganizējusi, ka šos abus uz ielas piekauj.

Un ko tieši tā piekaušana izmainītu vai uzlabotu? 😀
Viņiem būtu pēkšņi bail un viņi pārtrauktu tā uzvesties?Nevajag smīdināt tautu, ar spēku un piekaušanu nekas neatrisinātos! 😂 Tieši otrādi, ja Madara uzsūtītu kādu vai pati uzkluptu, tas visu padarītu 10000x sliktāk un tikai to tādiem kā viņi vajag.
09.05.2023 00:20 |

Reitings 2258
Reģ: 19.05.2022
vivii @ 09.05.2023 00:20

Un ko tieši tā piekaušana izmainītu vai uzlabotu? ?
Viņiem būtu pēkšņi bail un viņi pārtrauktu tā uzvesties?Nevajag smīdināt tautu, ar spēku un piekaušanu nekas neatrisinātos! ? Tieši otrādi, ja Madara uzsūtītu kādu vai pati uzkluptu, tas visu padarītu 10000x sliktāk un tikai to tādiem kā viņi vajag.

domāju, ka ir kautkādi varianti viņus apklusināt, vismaz, lai neventilētu Siguldas virzienā un liktu mierā meitenes.
09.05.2023 00:23 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Vispār izskatās, ka Ārens, bija pats lielākais Ļenkas sasniegums, kuru viņa tāpat, ka visu savu dzīvi vienkārši padirsa. Bet, ja atgrieztos pagātnē un visu pareizi izdarītu, būtu dzīvojusi laimīgu un piepildītu dzīvi, bet nē vajadzēja maukoties.
A, kas tagad?
Taukmens, kurš katru dienu kļūst arvien lielāks, aizved ceļojumā vienu reizi gadā un nopērk lūpu spīdumus ar apenēm.
09.05.2023 00:37 |

Reitings 6134
Reģ: 20.08.2021
sakuraszarins @ 09.05.2023 00:17
Kas, tā nu mūsu Ļenkuce ir uzmetusi acis uz karalisko ģimeni. Samierinies, nekas tev šeit neiznāks, pārāk augstu tēmē, tavs līmenis ir treknais solists. Es protams zinu, ka noteiktas aprindās attiecibā uz precētu vīriešu iekarošanu tev ir iesauka ''tanks". Visticamāk tavā filozofija ir tāda , ka '' precēts nav kastrēts" , bet diemžēl nebūs. Toties, vari ievingrināt savu fluīdus uz bundzinieku. ?

Man žēl tā bundzinieka draudzene (vai sieva?)
Viņa tāda lāga dvēsele likās! Dievs dod bundziniekam veselo saprātu un tai ģimenei sirdsmieru!🙏
09.05.2023 00:38 |

10 gadi
Reitings 5469
Reģ: 29.01.2009
vivii @ 09.05.2023 00:20

Un ko tieši tā piekaušana izmainītu vai uzlabotu? ?
Viņiem būtu pēkšņi bail un viņi pārtrauktu tā uzvesties?Nevajag smīdināt tautu, ar spēku un piekaušanu nekas neatrisinātos! ? Tieši otrādi, ja Madara uzsūtītu kādu vai pati uzkluptu, tas visu padarītu 10000x sliktāk un tikai to tādiem kā viņi vajag.

Vardarbība nav gudrākais šajā situācijā, bet nu nopietni, cik tālu šī kurva varēs iet? Viņa safabricētā storijā vnk brutāli apspriež sen nesatikta bērna svaru (ja pamanījāt tur apakšā ir teksts, ka nav iespējas satikt Kimu) + publicē Keitijas seju, neskatoties uz to, ka Madara to nav ļāvusi. Man arī nagi niezētu vnk paņem un izvazāt viņu aiz matiem.
Runājot par to fb profilu, kur viņas vecās bildes, viņa ir absolūti cita cilvēks. Viņai bija VISS. Nav nekāds brīnums, ka pie pašreizējās dzīves ir aizbraucis jumts
09.05.2023 00:50 |

Reitings 12199
Reģ: 10.11.2022
atrausanas neko nemainitu, bet saprata Lenkucei nav. Galva tikai tarakani. Un to, ka vina visu Dara ar nodomu, seit 100% redzams, ka vina grib izprovocet konfliktu, lai Mila Keitija vairs nebrauktu, tapat ka Kima un nelaistu tiesi LAUNA Madara, cik prognozejama Lenka tu edi.
09.05.2023 01:11 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Narcisēm tas ir raksturīgi- tādi manipulatīvi divdomīgi teksti. Es jau neko, bet visiem viss ir skaidrs, ko tu ar to gribēji pateikt. Bet viņa jau neko. Miss nevainība.
09.05.2023 07:54 |

10 gadi
Reitings 2571
Reģ: 20.06.2013
Interesanti kā kivis pieļauj vecās kuņas diršanu ig par viņa meitām? Viņai skaidrs , ka mērķis ir viens - lai bērni nekad tur vairs kāju nespertu, kivis tiešām to grib?
09.05.2023 08:07 |

Reitings 30223
Reģ: 06.11.2022
Atbilde par skropstām ir pareizrakstības šedevrs. Viņa tiešām aiz tiem pieputējušajiem pušķiem vispār neko neredz!
Lai gan pareizi - ieraudzīs pati sevi spogulī, nobīsies...
Bet, ja nopietni - kas viņai pēdējā nedēļā ar to "ja būtu darījusi to un to, sen jau būtu zem zemes"? Atradusi, ar ko lielīties - viņa, lūk, ir izdzīvojusi. Un ko izdzīvojusi? Veselus 43 gadus! Fantastiski! Varbūt man arī nedzert ūdeni un vakaros netīrīt kosmētiku no sejas, moška novilkšu pat līdz 45?
Tiesa, vidējais dzīves ilgums sievietēm Latvijā ir 79...
09.05.2023 08:07 |

Reitings 4945
Reģ: 19.09.2016
Es mazliet brīnos par Madaru, ka tik bieži to Keitiju laiž tur.
09.05.2023 08:55 |

Reitings 39203
Kā vienā sievietē var būt tik daudz atkritumu? Liene sāc dzert ūdeni, tas palīdz izvadīt atkritumus. Tu drīz noslīksi savos atkritumos un naidā par savu neizdevušos dzīvi. Un, lūdzu, liec mierā Madaras meitas, sāc domāt par savējām, nu vismaz to mazāko, kura vienmēr izskatās tik nesakopta. Madaras meitām tu esi sveša, ļauna tante, kura viņas neieredz ne acu galā. Visa tā lielā mīlestības spēle ir tikai, lai ieriebtu Madarai, kura gan nereaģē uz abu nelaimīgo centieniem. Sāciet beidzot dzīvot savu laimīgo dzīvi!
09.05.2023 09:04 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
OOO!!! Atkal jautājumiņu laiks. Es piecas reizes izlasīju to viņas atbildi par Stambulas konvenciju. Protams, Liene ir kkāds pēdējais kadrs, kam kko tādu prasīt, bet viņas atbilde vispār nebija par to tēmu pat attāli. Kaut kāds vārdu samistrojums.
Par Kimas svaru vispār bez komentāriem. Bet kaut kā interesanti, ka jautājumiņi par bērniem vienmēr ir tieši par Kirpiča meitām un tad var atkal Madarai ieknābt. Par viņas meitām neko. Pilnīgi ticu, ka tos bērnu jautājumus viņa pati sev ''iesūta''.
Protams, grāmata joprojām drīz būšot :D
09.05.2023 09:05 |

Reitings 340
Reģ: 23.01.2023
kuššššš @ 09.05.2023 09:05
OOO!!! Atkal jautājumiņu laiks. Es piecas reizes izlasīju to viņas atbildi par Stambulas konvenciju. Protams, Liene ir kkāds pēdējais kadrs, kam kko tādu prasīt, bet viņas atbilde vispār nebija par to tēmu pat attāli. Kaut kāds vārdu samistrojums.
Par Kimas svaru vispār bez komentāriem. Bet kaut kā interesanti, ka jautājumiņi par bērniem vienmēr ir tieši par Kirpiča meitām un tad var atkal Madarai ieknābt. Par viņas meitām neko. Pilnīgi ticu, ka tos bērnu jautājumus viņa pati sev ''iesūta''.
Protams, grāmata joprojām drīz būšot :D

Kā Ārena meitas, tā "viņas nevēlas, man nav viss jāliek, man nav jāatbild uz tādiem un šitādiem jautājumiem"
Kā Madaras meitas, tā "ļoti mīlu, ucipuci, princeses un vienradži Kiviču rezidencē, ļaunā mamma neļauj čipsus ēst un peregaru ostīt"
...
Kā Mia, tā... vispār nekā.
09.05.2023 09:12 |

10 gadiPatīk
Reitings 4441
Reģ: 31.10.2010
Nesaprotu, vai Kivičs nezina, ko Liene raksta vai viņam vienalga. Normāls vīrietis un mīlošs tēvs aizvērtu žaunas katram, kurš aprunā viņa bērnu. Bet no Kiviča vīrieša cienīgu rīcību gaidīt laikam ir pārāk daudz prasīts.
Ne tā riebīgā plence mīl Keitiju, nekā. Nemīl pati savus bērnus un mīlēs svešus. Smieklīgi. Visdrīzāk sakostiem zobiem pacieš to bērnu un nevar sagaidīt, kad ātrāk mājās brauks. Mokās savā slimajā greizsirdībā, kad Kivičs pavada laiku ar meitu, nevis viņu.
09.05.2023 09:27 |

Reitings 39203
Lienei šovakar stāstīs kā nodzīvot sevi līdz savai labākajai versijai, pazaudējot bērnus, ģimeni, izskatu un apkārtējo cieņu, kā kultivēt sevī ļaunumu un naidu pret laimīgo vīra ex sievu un kā pazemot svešus bērnus. Viņa esot dizainere! OMG, liene, kur ir tavi vides un interjera dizaini? Tu esi bezgaumības iemiesojums! Zeltiņa arī zem grīdlīstes nolaidusies, ar Lieni sapinusies, vēl to trako tetovetāju un graudaino varēja uzaicināt, tad būtu pilns komplekts. 😜😜😜
09.05.2023 09:38 |

Reitings 15348
Reģ: 29.04.2022
Kaut kāds bezsakarīgs Q&A Lienei Liepiņai. Izskatās, ka atbild tikai uz pašas iesūtītajiem jautājumiem, ka vienmēr - jāparāda savi nopirktie diplomi 😄
Par to, kur gribētu aizbraukt - trešo reizi uz Grand kanjonu kopā ar belovedu. Mia protams nav vèlama līdzi... surprise surprise
09.05.2023 10:06 |

Reitings 340
Reģ: 23.01.2023
Neprotu ielikt bildi, bet šķiet, ka tiešām Miai mugurā tas pats, kas IG postā parādās pirms 78 NEDĒĻĀM!!! Saliku blakus skrīnšotus, nu šķiet, ka ir. Tikai tur kā kleita, te - kā blūze.
Kādā veidā?
KĀ var derēt tas pats, kas pirms PUSOTRA GADA?
09.05.2023 10:09 |

Reitings 65
Reģ: 24.01.2022
Knabsab @ 09.05.2023 10:06
Kaut kāds bezsakarīgs Q&A Lienei Liepiņai. Izskatās, ka atbild tikai uz pašas iesūtītajiem jautājumiem, ka vienmēr - jāparāda savi nopirktie diplomi ?
Par to, kur gribētu aizbraukt - trešo reizi uz Grand kanjonu kopā ar belovedu. Mia protams nav vèlama līdzi... surprise surprise

Lai arī likās, ka Liene mani nevar vairāk pārsteigt, šis Q&A tik ļoti parāda, ka ir vienalga par Miu, ka ārprāts. Gan tas, ka atbild par Madaras bērniņiem, bet par savu neko, gan arī tas, ka grib ar savu sardeli kur doties un bērns pat nav pieminēts. Šmara, kas šmara. 🥲
09.05.2023 10:12 |

Reitings 23033
Reģ: 16.04.2023
Agnessse @ 09.05.2023 10:09
Neprotu ielikt bildi, bet šķiet, ka tiešām Miai mugurā tas pats, kas IG postā parādās pirms 78 NEDĒĻĀM!!! Saliku blakus skrīnšotus, nu šķiet, ka ir. Tikai tur kā kleita, te - kā blūze.
Kādā veidā?
KĀ var derēt tas pats, kas pirms PUSOTRA GADA?

Ir, ir tas pats apģērba gabals. Kad bija Norvēģijā derēja kā kleita, tagad velk kā kreklu, jo sen jau izaugusi no tās kleitas. Ļoti skumji.
Graudiņa pirms pāris dienām lika storijus, ka šķiro bērnu mantas. Varbūt Kiviču lielās mīlas auglim kaut ko atmetīs. Graudiņai tūliņ dz/d svinības. Jāskatās vai pēc ballītes tā dzeguze būs ko jaunu dabūjusi priekš bērna.
09.05.2023 10:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits