Mercury6 @ 09.05.2023 00:14Pat, ja tiešām kāds svešs cilvēks viņai ir uzdevis jautājumu par Kimas notievēšanu (kaut gan es sliecos ticēt, ka uzdeva pati), cik ētiski vispār ir publicēt ko tādu tālāk 17k cilvēkiem kā pati lielās, par sev svešu pusaugu bērnu, kurš ir skaļi izkliedzis vēlmi, lai tētis un sieva nr 4? liek viņu mierā. Šī vēl pamanās iemest random storiju par viņas svaru. It kā svētā nevainība, jo To jAu NeRaKstĪjU eS bet kāds it kā svešinieks ir to pamanījis un uzrakstījis. Tak liec tam bērnam mieru, nevis cel haipu. Ja par manu bērnu viņa ko tādu publicētu, es sadotu viņai pa muti, goda vārds. Viņa reāli jau sen būtu riktīgi atrāvusies, es nespēju noticēt, kā Madara nav saorganizējusi, ka šos abus uz ielas piekauj.
Mercury6 @ 09.05.2023 00:14Pat, ja tiešām kāds svešs cilvēks viņai ir uzdevis jautājumu par Kimas notievēšanu (kaut gan es sliecos ticēt, ka uzdeva pati), cik ētiski vispār ir publicēt ko tādu tālāk 17k cilvēkiem kā pati lielās, par sev svešu pusaugu bērnu, kurš ir skaļi izkliedzis vēlmi, lai tētis un sieva nr 4? liek viņu mierā. Šī vēl pamanās iemest random storiju par viņas svaru. It kā svētā nevainība, jo To jAu NeRaKstĪjU eS bet kāds it kā svešinieks ir to pamanījis un uzrakstījis. Tak liec tam bērnam mieru, nevis cel haipu. Ja par manu bērnu viņa ko tādu publicētu, es sadotu viņai pa muti, goda vārds. Viņa reāli jau sen būtu riktīgi atrāvusies, es nespēju noticēt, kā Madara nav saorganizējusi, ka šos abus uz ielas piekauj.
vivii @ 09.05.2023 00:20
Un ko tieši tā piekaušana izmainītu vai uzlabotu? ?
Viņiem būtu pēkšņi bail un viņi pārtrauktu tā uzvesties?Nevajag smīdināt tautu, ar spēku un piekaušanu nekas neatrisinātos! ? Tieši otrādi, ja Madara uzsūtītu kādu vai pati uzkluptu, tas visu padarītu 10000x sliktāk un tikai to tādiem kā viņi vajag.
sakuraszarins @ 09.05.2023 00:17Kas, tā nu mūsu Ļenkuce ir uzmetusi acis uz karalisko ģimeni. Samierinies, nekas tev šeit neiznāks, pārāk augstu tēmē, tavs līmenis ir treknais solists. Es protams zinu, ka noteiktas aprindās attiecibā uz precētu vīriešu iekarošanu tev ir iesauka ''tanks". Visticamāk tavā filozofija ir tāda , ka '' precēts nav kastrēts" , bet diemžēl nebūs. Toties, vari ievingrināt savu fluīdus uz bundzinieku. ?
vivii @ 09.05.2023 00:20
Un ko tieši tā piekaušana izmainītu vai uzlabotu? ?
Viņiem būtu pēkšņi bail un viņi pārtrauktu tā uzvesties?Nevajag smīdināt tautu, ar spēku un piekaušanu nekas neatrisinātos! ? Tieši otrādi, ja Madara uzsūtītu kādu vai pati uzkluptu, tas visu padarītu 10000x sliktāk un tikai to tādiem kā viņi vajag.
atrausanas neko nemainitu, bet saprata Lenkucei nav. Galva tikai tarakani. Un to, ka vina visu Dara ar nodomu, seit 100% redzams, ka vina grib izprovocet konfliktu, lai Mila Keitija vairs nebrauktu, tapat ka Kima un nelaistu tiesi LAUNA Madara, cik prognozejama Lenka tu edi.Mercury6 @ 09.05.2023 00:14Pat, ja tiešām kāds svešs cilvēks viņai ir uzdevis jautājumu par Kimas notievēšanu (kaut gan es sliecos ticēt, ka uzdeva pati), cik ētiski vispār ir publicēt ko tādu tālāk 17k cilvēkiem kā pati lielās, par sev svešu pusaugu bērnu, kurš ir skaļi izkliedzis vēlmi, lai tētis un sieva nr 4? liek viņu mierā. Šī vēl pamanās iemest random storiju par viņas svaru. It kā svētā nevainība, jo To jAu NeRaKstĪjU eS bet kāds it kā svešinieks ir to pamanījis un uzrakstījis. Tak liec tam bērnam mieru, nevis cel haipu. Ja par manu bērnu viņa ko tādu publicētu, es sadotu viņai pa muti, goda vārds. Viņa reāli jau sen būtu riktīgi atrāvusies, es nespēju noticēt, kā Madara nav saorganizējusi, ka šos abus uz ielas piekauj.
kuššššš @ 09.05.2023 09:05OOO!!! Atkal jautājumiņu laiks. Es piecas reizes izlasīju to viņas atbildi par Stambulas konvenciju. Protams, Liene ir kkāds pēdējais kadrs, kam kko tādu prasīt, bet viņas atbilde vispār nebija par to tēmu pat attāli. Kaut kāds vārdu samistrojums.
Par Kimas svaru vispār bez komentāriem. Bet kaut kā interesanti, ka jautājumiņi par bērniem vienmēr ir tieši par Kirpiča meitām un tad var atkal Madarai ieknābt. Par viņas meitām neko. Pilnīgi ticu, ka tos bērnu jautājumus viņa pati sev ''iesūta''.
Protams, grāmata joprojām drīz būšot :D
Knabsab @ 09.05.2023 10:06Kaut kāds bezsakarīgs Q&A Lienei Liepiņai. Izskatās, ka atbild tikai uz pašas iesūtītajiem jautājumiem, ka vienmēr - jāparāda savi nopirktie diplomi ?
Par to, kur gribētu aizbraukt - trešo reizi uz Grand kanjonu kopā ar belovedu. Mia protams nav vèlama līdzi... surprise surprise
Agnessse @ 09.05.2023 10:09Neprotu ielikt bildi, bet šķiet, ka tiešām Miai mugurā tas pats, kas IG postā parādās pirms 78 NEDĒĻĀM!!! Saliku blakus skrīnšotus, nu šķiet, ka ir. Tikai tur kā kleita, te - kā blūze.
Kādā veidā?
KĀ var derēt tas pats, kas pirms PUSOTRA GADA?