KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2804
Reģ: 07.03.2022
Cirks par brīvu Lienes storijos!
06.05.2023 07:57 |

Reitings 916
Reģ: 06.04.2020
Gan jau Liene ir 10 pakāpes kroņmantiniece. Varēja nebraukt uz Vīni, bet pataupīt uz aizlidot uz Londonu. Pastāvēt aiz vārtiņiem un smilkstēt cik kolosāli. Ja reiz Nu TIK tuva tā karaliskā ģimene. 😀
06.05.2023 08:21 |

Reitings 31463
Reģ: 21.10.2022
MeltedCheese @ 06.05.2023 07:57
Cirks par brīvu Lienes storijos!

Napaleon veidīgā KuKuška , izskatās , sevi jau sākusi kronēt ! Mežezers līst aumaļām .
06.05.2023 08:27 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Ensha @ 06.05.2023 07:21

Nu nosvinēt vispār jau gan bērnam sirds sapetu. Labi piekrītu, ka 1.gada dzimšanas diena ir absoluti nevajadzīga pompozu taisīt. Bet nu kādiem 3-4 jau sākās bērnam tā nenormālā vajadzība pēc tas balles, vismaz man meita jau 2 menešus iepriekš gaida, plāno ko aicinās, kāda kūka būs utt.

Tas no bērniem atkarīgs. Man bērni pat 8 gados negrib lielu ballīti. Teicu, ka var visu klasi aicināt, bet nē tikai 2 draugus. Grib ballīšu istabu un 2 draugus tikai. Nezinu vēl kas no tā sanāks 😀 Bet galvenais, lai bērns laimīgs. Ne visiem patīk liels bars.
06.05.2023 08:46 |

Reitings 28
Reģ: 23.04.2023
Blocked @ 06.05.2023 08:27

Napaleon veidīgā KuKuška , izskatās , sevi jau sākusi kronēt ! Mežezers līst aumaļām .
Cik stulbai ir jābūt, lai kaut ko tādu izsecinātu? Ok, rakstība jau pati par sevi liecina, ka nav pilna cepumu paciņa 🥳
06.05.2023 09:15 |

Reitings 586
Reģ: 02.02.2023
visslabi @ 06.05.2023 00:18
Palasot šo interviju, ir skaidrs, ka andris sākumā konkrēti sazombējis lieni. Ja jāizvēlas sevi vai bērnus, viņš izvēloties sevi. Un liene to pašu izdarīja viņa ietekmē. Principā, liene sapinās ar nepareizo veci un samīlējās. Pieļauju, ka šobrīd joprojām dzīvo gan uz antidepresantiem, tos jaucot ar alkoholu, tāpēc ne sevi redz normāli no malas, ne flitrē, ko bieži vien (pārsvarā gan) raksta instagramā. andra tipa vīriešiem vienmēr ir garā vājas, viegli ietekmējamas un jaunas sievietes. Visas viņa sievas, izņemot pirmo, tādas ir bijušas. andris ir lienes nelaime nevis laime. Narciss totālākais. liene ir pilnībā pakļauta viņam. Bērni aizbēguši, pazaudēti. Ko viņa iesāks vecumdienās?
Intervija te:
https://jauns.lv/raksts/izklaide/323062-gimene-no-manis-ir-atteikusies-liene-skulme-par-kopdzivi-ar-kivicu-berniem-un-alimentiem

Lienei ir dīvaina izpratne par "noslēgti".
Abi esot dzīvojuši noslēgti. Valodniecei jau gan vajadzētu zināt, ka dzīvot noslēgti nav taisīt šovu, iet publiski vannā un publicēt storijus IG.
Tagad storijā arī - dzīvē esmu noslēgts cilvēks. Lieņuk - nē Tu neesi. Tava visa dzīve un katrs solis, kopš satiki Kiviču, ir publiski apskatāmi internetā.
Arī, plivināt publiski vīrieša apenes - tā nedara noslēgts cilvēks.
Ja jūs dzīvotu noslēgti - neviens par jums neinteresētos un viss sen jau būtu beidzies un jūs dzivotu mierīgi.
Ja Tu būtu noslēgts cilvēks - tad visa Latvija nezinātu par 13 orgasmiem un to, ka Tu nezināji, kur ir Tavs klitors.
Tu neesi noslēgta! Tu esi absolūta "attention whore".
06.05.2023 09:35 |

Reitings 586
Reģ: 02.02.2023
Ensha @ 06.05.2023 07:21

Nu nosvinēt vispār jau gan bērnam sirds sapetu. Labi piekrītu, ka 1.gada dzimšanas diena ir absoluti nevajadzīga pompozu taisīt. Bet nu kādiem 3-4 jau sākās bērnam tā nenormālā vajadzība pēc tas balles, vismaz man meita jau 2 menešus iepriekš gaida, plāno ko aicinās, kāda kūka būs utt.

Nezinu, ko nozīmē pompoza dzimšanas diena, bet mans bērns savā 1.dzimšanas dienā bija dikti priecīgs par baloniem un kopīgi rotaļājās ar mazajiem ciemiņiem, kas bija aptuveni tajā pat vecumā. Vienmēr esmu bērnu dzimšanas dienas taisījusi, kā svētkus bērnam un viņa mazajiem ciemiņiem (dažus pat nepazina) ar rotaļām. Un nekas no tā nav nonācis ne FB ne IG.
06.05.2023 09:42 |

Patīk
Reitings 23849
Reģ: 09.12.2015
ZapeNape @ 06.05.2023 01:44
Ilgi nebija jāgaida. Liene esot ļoti noslēgts cilvēks, atteikusi tik daudz interviju, podkāstu un ko tik vēl nē un karalisko ģimeni viņa pazīst labāk kā sevi pašu. Un viss tikai tāpēc, ka Madaru uzaicināja uz raidījumu. Cik slimai galvai jābūt , lai šādi izpaustos? Noslēgtā sieviete,????????, ej pie daktera!

🤣 Tieši vakar ierakstīju te, ka Madara būs raidījumā par veselīgu dzīvesveidu, bet "uztura speciālisti" pleksti neviens vispār nekur neaicina.
Pilnmēness Minhauzens uzdarbojies visā savā stulbumā.😅 Nedirs, Lienīt, ka tevi aicina intervēties. Kam tu interesē? Ko vari pasaulei pastāstīt vērtīgu? Kā pamest bērnus? Kā nofiltrēt no dzeršanas uzburbušu ģīmi?
Un tas, ka noslēgts cilvēks esot, tā vispār ir anekdote. 😂 Sieviete, kas šmigā visai valstij izrādījusies vannā ar atkailinātu cicīti, kas ļāvusi vecim publicēt bildi, kur drāžas suņpozā, kas filmējas stulbos šovos, esot noslēgta. 🤣🤣🤣🤣🤣
06.05.2023 09:45 |

Reitings 8619
Reģ: 13.04.2022
LilyLady @ 06.05.2023 09:45

? Tieši vakar ierakstīju te, ka Madara būs raidījumā par veselīgu dzīvesveidu, bet "uztura speciālisti" pleksti neviens vispār nekur neaicina.
Pilnmēness Minhauzens uzdarbojies visā savā stulbumā.? Nedirs, Lienīt, ka tevi aicina intervēties. Kam tu interesē? Ko vari pasaulei pastāstīt vērtīgu? Kā pamest bērnus? Kā nofiltrēt no dzeršanas uzburbušu ģīmi?
Un tas, ka noslēgts cilvēks esot, tā vispār ir anekdote. ? Sieviete, kas šmigā visai valstij izrādījusies vannā ar atkailinātu cicīti, kas ļāvusi vecim publicēt bildi, kur drāžas suņpozā, kas filmējas stulbos šovos, esot noslēgta. ?????

"Boomerang filmēšanas un matu aiztikšanas ietekme uz instagram algoritmiem". Skan pēc lieliskas meistarklases
P.s nu jau arī šeit mērās ar krāniņiem kura labāka māte? Man likās, ka tas tāds didriķu diskusijas vaibs :D
06.05.2023 10:22 |

10 gadi
Reitings 5886
Reģ: 29.01.2009
Liene bija mums kādu laiciņu atpakaļ solījusi kaut kādus amazing jaunumus, laikam būs ņēmusi klāt haltūriņu piestrādājot par Karaliskās ģimenes sociālo tīklu un PR menedžeri 🗣️🤪
06.05.2023 10:43 |

Reitings 25094
Reģ: 18.08.2022
Incognito @ 06.05.2023 10:43
Liene bija mums kādu laiciņu atpakaļ solījusi kaut kādus amazing jaunumus, laikam būs ņēmusi klāt haltūriņu piestrādājot par Karaliskās ģimenes sociālo tīklu un PR menedžeri ?️?

Karaliskās gimenes ambassador Latvijā😁😀😁vēl viena profesija priekš cv😂
06.05.2023 10:57 |

Reitings 35899
Reģ: 06.11.2022
Nu tik lupatlase varēs siekaloties pie TV... 🥱
06.05.2023 11:08 |

Reitings 196
Reģ: 23.03.2023
LilyLady @ 06.05.2023 09:45

? Tieši vakar ierakstīju te, ka Madara būs raidījumā par veselīgu dzīvesveidu, bet "uztura speciālisti" pleksti neviens vispār nekur neaicina.
Pilnmēness Minhauzens uzdarbojies visā savā stulbumā.? Nedirs, Lienīt, ka tevi aicina intervēties. Kam tu interesē? Ko vari pasaulei pastāstīt vērtīgu? Kā pamest bērnus? Kā nofiltrēt no dzeršanas uzburbušu ģīmi?
Un tas, ka noslēgts cilvēks esot, tā vispār ir anekdote. ? Sieviete, kas šmigā visai valstij izrādījusies vannā ar atkailinātu cicīti, kas ļāvusi vecim publicēt bildi, kur drāžas suņpozā, kas filmējas stulbos šovos, esot noslēgta. ?????

Ja arī kāds viņu aicina uz kādu podkāstu, raidījumu vai interviju, tad loģiski, ka viņa tieka aicināta, pirmkārt, lai uzdotu viņai neērtus jautājumus par pamestajām meitām, dzeršanu un vaigā redzētu patieso sejas stāvokli. Un viņa to zina. Lielākoties ir pohaina, nekopta un nav nekā interesanta savā dzīvē, ko varētu da jebkādā intervijā par sevi pastāstīt. Tikai vecos savus laurus, kuri nevienam neinteresē. Ko tieši viņa var pastāstīt jebkādā intervijā? Nevienam viņa neinteresē, bet lūk, tas, ka pameta savas meitas, nodzeras un degradējas kosmiskā ātrumā, to viņai gan var pajautāt. Viņa zina, ka intervijā tiktu apēsta bez sāls, kuru vadītu jebkurš cits, izņemot mīļoto vīru.
06.05.2023 11:17 |

Reitings 9668
Reģ: 14.04.2023
LabaDabaDa @ 06.05.2023 11:08
Nu tik lupatlase varēs siekaloties pie TV... ?
Man ir aizdomas ,ka gaidāmi mežezera plūdi un šizo pilnmēness atziņas .
06.05.2023 11:25 |

Reitings 274
Reģ: 13.01.2023
TikiTaki @ 06.05.2023 09:42

Nezinu, ko nozīmē pompoza dzimšanas diena, bet mans bērns savā 1.dzimšanas dienā bija dikti priecīgs par baloniem un kopīgi rotaļājās ar mazajiem ciemiņiem, kas bija aptuveni tajā pat vecumā. Vienmēr esmu bērnu dzimšanas dienas taisījusi, kā svētkus bērnam un viņa mazajiem ciemiņiem (dažus pat nepazina) ar rotaļām. Un nekas no tā nav nonācis ne FB ne IG.

Baloni protams, ka iederas bērnu dzimšanas dienas ballītē. Bet es runāju par tām mega ballītem, kādas IG bieži redzamas uz 1.g jubileju. Kur tas bērns izskatās ka neko nesaprot, kāpēc tik daudz cilveku. Noīreti bumbu baseini un vēl sazin kas 😅Man tas viens gadiņš bija svarīgi nosvinet, ģimenes tuvākajā loka, ko bērns jau zin un viņam prieciņš.
06.05.2023 11:44 |

Reitings 6489
Reģ: 01.04.2023
Vēl foršs tas storijs par filmu Blow, kur narcise Liene atkal jau savilkusi paralēles ar sevi. Tiekot arī visu dzīvi sodīta itkā būtu valsts nodevēja, spīdzinātāja, serial killer un kas tur vēl. Ļoti personiski tas viss esot viņai. Ak, nesaprastā, svētā mocekle!
Zini, Ļenka, vispār publiski pazemot un pamest savus bērnus, ko pati esi laidusi pasaulē pēc brīvas izvēles un par ko esi atbildīga, jā, lietosim šo vārdu - NODOT - ir vēl briesmīgāk nekā “nodot” kaut kādu tur mistisku “valsti”, kurā neesi izvēlējies piedzimt un kuras iekārtai esi pret kā indivīds. Bet Ļenka atkal savās fantāzijās un iedomās uzlido augstu. Nu jā, vienkāršak ir gudri d*** par globālām problēmām, karaļnama ģimeni uc. sfērām, kuram ne tuvu klāt neesi stāvējusi, nekā pievērsties, kas notiek turpat acu priekšā pašas dzīvē.
06.05.2023 11:45 |

10 gadi
Reitings 13509
Reģ: 21.03.2014
Ja lienīte dzīvotu noslēgti, mēs zinātu tikai faktu, ka kivis nto reizi apprecejies un sievu sauc liene. Un pec gada... ka piedzimusi meitina. Viss.
06.05.2023 11:47 |

Reitings 4699
Reģ: 08.09.2015
Tad jau es sagaidu, ka Liene, lielākā karaļnama pārzinēja mums vadīs kronēšanas tiešraidi. Es pat nepieļauju citu iespēju, nu kā kāds cits to var darit, ja mums ir pašiem sava aristokrāte, kas zin visu, kas karaļnamā notiek. Būšu ļoti vīlusies, ja tiešraides vadīšana būs uzticēta kādam citam, ne mūsu žurnālistei augstībai Lienei Liepiņai Skulmei, Kivičau😉
06.05.2023 12:43 |

10 gadiPatīk
Reitings 4686
Reģ: 31.10.2010
magdalena333 @ 06.05.2023 12:43
Tad jau es sagaidu, ka Liene, lielākā karaļnama pārzinēja mums vadīs kronēšanas tiešraidi. Es pat nepieļauju citu iespēju, nu kā kāds cits to var darit, ja mums ir pašiem sava aristokrāte, kas zin visu, kas karaļnamā notiek. Būšu ļoti vīlusies, ja tiešraides vadīšana būs uzticēta kādam citam, ne mūsu žurnālistei augstībai Lienei Liepiņai Skulmei, Kivičau?

Vispār jau Lienei būtu jābūt Vestminsteras abatijā klātienē, pirmajās rindās. Jābrauc ar Čārlzu zelta karietē un kronis viņam jāuzliek. Tomēr karaļnamam tik ļoti pietuvināta persona, dīvaini, ka nesaņēma ielūgumu uz tik grandiozu notikumu. Bet gan jau piedzīvosim arī to, kā kronēs Viljamu. Tad gan Lienīte 100% būs tur!
06.05.2023 12:53 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
magdalena333 @ 06.05.2023 12:43
Tad jau es sagaidu, ka Liene, lielākā karaļnama pārzinēja mums vadīs kronēšanas tiešraidi. Es pat nepieļauju citu iespēju, nu kā kāds cits to var darit, ja mums ir pašiem sava aristokrāte, kas zin visu, kas karaļnamā notiek. Būšu ļoti vīlusies, ja tiešraides vadīšana būs uzticēta kādam citam, ne mūsu žurnālistei augstībai Lienei Liepiņai Skulmei, Kivičau?
Tiešraidē jau kādu stundu notiek. Tagad jau Čārlzs ir baznīcā.
06.05.2023 13:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)