MeltedCheese @ 06.05.2023 07:57Cirks par brīvu Lienes storijos!
Ensha @ 06.05.2023 07:21
Nu nosvinēt vispār jau gan bērnam sirds sapetu. Labi piekrītu, ka 1.gada dzimšanas diena ir absoluti nevajadzīga pompozu taisīt. Bet nu kādiem 3-4 jau sākās bērnam tā nenormālā vajadzība pēc tas balles, vismaz man meita jau 2 menešus iepriekš gaida, plāno ko aicinās, kāda kūka būs utt.
Cik stulbai ir jābūt, lai kaut ko tādu izsecinātu? Ok, rakstība jau pati par sevi liecina, ka nav pilna cepumu paciņa 🥳Blocked @ 06.05.2023 08:27
Napaleon veidīgā KuKuška , izskatās , sevi jau sākusi kronēt ! Mežezers līst aumaļām .
visslabi @ 06.05.2023 00:18Palasot šo interviju, ir skaidrs, ka andris sākumā konkrēti sazombējis lieni. Ja jāizvēlas sevi vai bērnus, viņš izvēloties sevi. Un liene to pašu izdarīja viņa ietekmē. Principā, liene sapinās ar nepareizo veci un samīlējās. Pieļauju, ka šobrīd joprojām dzīvo gan uz antidepresantiem, tos jaucot ar alkoholu, tāpēc ne sevi redz normāli no malas, ne flitrē, ko bieži vien (pārsvarā gan) raksta instagramā. andra tipa vīriešiem vienmēr ir garā vājas, viegli ietekmējamas un jaunas sievietes. Visas viņa sievas, izņemot pirmo, tādas ir bijušas. andris ir lienes nelaime nevis laime. Narciss totālākais. liene ir pilnībā pakļauta viņam. Bērni aizbēguši, pazaudēti. Ko viņa iesāks vecumdienās?
Intervija te:
https://jauns.lv/raksts/izklaide/323062-gimene-no-manis-ir-atteikusies-liene-skulme-par-kopdzivi-ar-kivicu-berniem-un-alimentiem
Ensha @ 06.05.2023 07:21
Nu nosvinēt vispār jau gan bērnam sirds sapetu. Labi piekrītu, ka 1.gada dzimšanas diena ir absoluti nevajadzīga pompozu taisīt. Bet nu kādiem 3-4 jau sākās bērnam tā nenormālā vajadzība pēc tas balles, vismaz man meita jau 2 menešus iepriekš gaida, plāno ko aicinās, kāda kūka būs utt.
ZapeNape @ 06.05.2023 01:44Ilgi nebija jāgaida. Liene esot ļoti noslēgts cilvēks, atteikusi tik daudz interviju, podkāstu un ko tik vēl nē un karalisko ģimeni viņa pazīst labāk kā sevi pašu. Un viss tikai tāpēc, ka Madaru uzaicināja uz raidījumu. Cik slimai galvai jābūt , lai šādi izpaustos? Noslēgtā sieviete,????????, ej pie daktera!
LilyLady @ 06.05.2023 09:45
? Tieši vakar ierakstīju te, ka Madara būs raidījumā par veselīgu dzīvesveidu, bet "uztura speciālisti" pleksti neviens vispār nekur neaicina.
Pilnmēness Minhauzens uzdarbojies visā savā stulbumā.? Nedirs, Lienīt, ka tevi aicina intervēties. Kam tu interesē? Ko vari pasaulei pastāstīt vērtīgu? Kā pamest bērnus? Kā nofiltrēt no dzeršanas uzburbušu ģīmi?
Un tas, ka noslēgts cilvēks esot, tā vispār ir anekdote. ? Sieviete, kas šmigā visai valstij izrādījusies vannā ar atkailinātu cicīti, kas ļāvusi vecim publicēt bildi, kur drāžas suņpozā, kas filmējas stulbos šovos, esot noslēgta. ?????
Incognito @ 06.05.2023 10:43Liene bija mums kādu laiciņu atpakaļ solījusi kaut kādus amazing jaunumus, laikam būs ņēmusi klāt haltūriņu piestrādājot par Karaliskās ģimenes sociālo tīklu un PR menedžeri ?️?
LilyLady @ 06.05.2023 09:45
? Tieši vakar ierakstīju te, ka Madara būs raidījumā par veselīgu dzīvesveidu, bet "uztura speciālisti" pleksti neviens vispār nekur neaicina.
Pilnmēness Minhauzens uzdarbojies visā savā stulbumā.? Nedirs, Lienīt, ka tevi aicina intervēties. Kam tu interesē? Ko vari pasaulei pastāstīt vērtīgu? Kā pamest bērnus? Kā nofiltrēt no dzeršanas uzburbušu ģīmi?
Un tas, ka noslēgts cilvēks esot, tā vispār ir anekdote. ? Sieviete, kas šmigā visai valstij izrādījusies vannā ar atkailinātu cicīti, kas ļāvusi vecim publicēt bildi, kur drāžas suņpozā, kas filmējas stulbos šovos, esot noslēgta. ?????
Man ir aizdomas ,ka gaidāmi mežezera plūdi un šizo pilnmēness atziņas .LabaDabaDa @ 06.05.2023 11:08Nu tik lupatlase varēs siekaloties pie TV... ?
TikiTaki @ 06.05.2023 09:42
Nezinu, ko nozīmē pompoza dzimšanas diena, bet mans bērns savā 1.dzimšanas dienā bija dikti priecīgs par baloniem un kopīgi rotaļājās ar mazajiem ciemiņiem, kas bija aptuveni tajā pat vecumā. Vienmēr esmu bērnu dzimšanas dienas taisījusi, kā svētkus bērnam un viņa mazajiem ciemiņiem (dažus pat nepazina) ar rotaļām. Un nekas no tā nav nonācis ne FB ne IG.
magdalena333 @ 06.05.2023 12:43Tad jau es sagaidu, ka Liene, lielākā karaļnama pārzinēja mums vadīs kronēšanas tiešraidi. Es pat nepieļauju citu iespēju, nu kā kāds cits to var darit, ja mums ir pašiem sava aristokrāte, kas zin visu, kas karaļnamā notiek. Būšu ļoti vīlusies, ja tiešraides vadīšana būs uzticēta kādam citam, ne mūsu žurnālistei augstībai Lienei Liepiņai Skulmei, Kivičau?
Tiešraidē jau kādu stundu notiek. Tagad jau Čārlzs ir baznīcā.magdalena333 @ 06.05.2023 12:43Tad jau es sagaidu, ka Liene, lielākā karaļnama pārzinēja mums vadīs kronēšanas tiešraidi. Es pat nepieļauju citu iespēju, nu kā kāds cits to var darit, ja mums ir pašiem sava aristokrāte, kas zin visu, kas karaļnamā notiek. Būšu ļoti vīlusies, ja tiešraides vadīšana būs uzticēta kādam citam, ne mūsu žurnālistei augstībai Lienei Liepiņai Skulmei, Kivičau?