Sarma1986 @ 04.05.2023 19:58
Kas tieši tur ir labs? Tāda paša līmeña humors kā amerikāñu joku video, kuros sīkiem apkakājas vai apvemjas kameras priekšā. Un kāpēc tieši Mia? To rudo lelli var uz jebkuru rudu bērnu attiecināt. Kad te aizrāda, ka Mia ir nekopta un netiek līdzi attīstībai, tad sākas kērkšana par aprunāšanu. Taču šis preteklīgais posts gan visām ok, īpatnēja ētikas izpratne.
nu pārgurusi, nelaimīga izskatās. Tik bāla vēl….. nav glītiHelga Andersson @ 04.05.2023 21:58Poda birste atjaunojusi savus vēdekļus - vispār itin čābīgs paskats tai pēdējā storijā ?
Visticamāk, sargsuns nepilda savus pienākumus, Andrim aizgājis ballējam neguļam …KurkulisBurbulis @ 04.05.2023 23:38Hei
Kur bildes no šodienas koncerta?
Sarma1986 @ 04.05.2023 20:40
Atsūti sava bērna bildi, piemeklēsim viñam lelli. Bet gan jau esi pastulba arodenes skolniece, līdz bērniem vēl tālu.
kuranavliene @ 04.05.2023 22:44Kāpēc arodenē ir stulbi? Tik pat labi var studēt augstskolā un būt vēl stulbāks.
Agnessse @ 05.05.2023 07:53Liene pēdējā storijā izskatās tiešām slikti. Gan mega skropstas, gan jocīgi izmainītā sejas forma, gan tukšais skatiens bumeranga tālumā. ?
Berry5 @ 05.05.2023 08:19
Pamēģināju to viņas filtru joka pēc. ?
Nu tur laikam galīgi mūmija jau, ja ar to filtru viņa izskatās tik slikti.
man patika šis citāts un īpaši pēdējais vārds, tā starpcitu, caur puķēm, jo zināmais ir jāpasaka starp rindām, jo ir publiska diskusija.LilyLady @ 04.05.2023 21:08Vergot bankai? Tiklab var sacīt - vergot izīrētājam. Maksājot kredītu, vismaz tiek atmaksāts aizdevums savam īpašumam, kamēr, maksājot par īri, ienākumus gūst saimnieks. Turklāt īres maksa lielākoties ir tikpat liela kā ikmēneša kredītmaksājums.
Bet skaidrs, ka tāds Kivičs, kam pilna pakaļa ar parādiem un neregulāri ienākumi, nekad nedabūtu kredītu ģimenes dzīvesvietai. Ja ar Madaru īrēja vismaz jaunā projektā, tad tagad viņam pilnīgi po, kādā ūķī dzīvot ar to pleksti, galvenais, ka tik nauda paliek aliņiem un šņaucampulverītim.
Poda Birste @ 05.05.2023 06:49
Sarma to pierāda ? Stulbiem vecākiem Stulbs bērns ar Stulbu vārdu- Sarma ??
Kurpīte @ 05.05.2023 01:30
Es visu saprotu, bet kas “arodenei” vainas? ?
Es arī pabeidzu “arodeni”, komērcdarbības programmu, uzreiz sāku strādāt par vadītāju starptautiskā uzņēmumā. Negribi atbraukt uz manu divstāvu privātmāju, pasēdēt terasē un pastāstīt man kādi “arodenes” beigušie ir stulbi neveiksminieki? ?
Cikucaku @ 05.05.2023 00:18
Tieshi taa- sho var attiecinat uz jebkuru rudmatainu berninu, bet shaja tema mes spriezham par kivichiem, tapec, attiecigi- salidzinam ar Miu.
Loti skumji, ka daudziem nav humora izjutas.
Man ta ir ?
Sarma1986 @ 05.05.2023 10:40
Šaurpierēm humors ir salīdzināt lelles Turcijas šmotku tirgū ar bērnu, kuram vecāku stulbuma dēł iekavēta attīstība. Kas tieši šeit ir smieklīgs? Kurā brīdī tieši par to bērnu, kurš ir tāds tizlos vecāku dēł, ir jāsmejas?
LilyLady @ 05.05.2023 08:34
Nu, tak Madara gan jau vainīga - lauķe atļaujas publicēt sadarbības ar apakšveļām un tiek aicināta uz TV studiju runāt par sportu un veselīgu dzīvesveidu. Tikmēr plekste, kas pēc 3 apeņu nopirkšanas jau sajutās kā Victoria's Secret vēstnese, un lielā uztura speciāliste, plankotāja, maratoniste ar bīlovedu treneri nevienam nav vajadzīga. Tup mājās nopampusi un noteipota, jo pēc viena tenisa treniņa mugura lupatās.
Šaurpierēm humors ir salīdzināt lelles Turcijas šmotku tirgū ar bērnu, kuram vecāku stulbuma dēł iekavēta attīstība. Kas tieši šeit ir smieklīgs? Kurā brīdī tieši par to bērnu, kurš ir tāds tizlos vecāku dēł, ir jāsmejas?
Poda Birste @ 03.05.2023 16:49https://failiem.lv/u/3buvadgbq
Satiku Mia Turcijā