vivii @ 02.05.2023 19:25
Varētu būt, jo Liene pati teica, ka viņas māte nepieņem Miu kā mazbērnu, jo tas ir Kiviča bērns…
Rakstniece @ 02.05.2023 19:04
Precīzi. Bet vainots tiek Lienes bijušasi vīrs. Liene neredz tālāk par savu degungalu. Stipra cilvēka pazīme ir spēja ieraudzīt sava ego ēnas puses un atzīt savas kļūdas. Bet gan Liene, gan Andris ir gļēvi egoisti, pie kuru nelaimēm VIENMĒR būs vainīgs kāds cits, tikai ne paši. Mūžīgie cietējiņi, kuriem visa pasaule dara pāri, it īpaši tie, kurus paši apzināti bija iepriekš izvēlējušies par saviem mīļotajiem cilvēkiem. Viņi un valsts.
Helga Andersson @ 02.05.2023 22:44Madara savās pēdējās bildēs ļooooti labi izskatās- tajā pirmajā no Mančesteras sērijas vispār krasavica princesa ? Man liekas, viņa kaut ko ir mazliet sejai pietūnējusi, bet tik kvalitatīvi, ka redzi, ka ir, bet nevar pateikt, ko. Nu tieši tā kā būtu jābūt. ? Es to pirmo reizi piefiksēju 15 februāra bildē melnajā jacītē un ironiski, tas bija ap to laiku, kad poda biste bija neveiksmīgi safillerējusies pie Lips of Kiss ? Gan jau toreiz tas baigi grieza, tāpēc tur trakoja kaut ko netēmā. Tagad gan jau tāpēc arī ņemas un kacina, izbesījusies ?????
Blocked @ 03.05.2023 07:34Vakardienas ,, graudainie burkā ,, visu sēriju KirKir ar rokām mazgā/atberž no vīra apenēm pincīša nospiedumus un brūnā lāča līnijas . Brūnā līnija veča apenēs vairākkārt tiek uzsvērta . Bezmaz uz korķi rāva !! Zemāk jau nav kur krist , visas latvijas izsmiekls . Slavenības ibio no bomāru gala !!
Sēŗijas beigās , kakaino apeņu nēsātājs , atved sievai itkā jaunu veļasmašīnu , kura vienkārši aptīta ar plēvi nevis orģinālos veikala iepakojumos - lietotu humpalu , gluži tāpat kā pivičs dāsni apdāvina ar humanas galdiņiem KuKušku .
Phenelopsis @ 03.05.2023 08:44Kivičam Ig jauns posts. Būšot jaunumi. Foto ar glāzi,diez viņš vispār ir redzēts bez glāzes??
Ak jel 🤣🤣🤣 Nu, 100 punkti! Ne velti no tiem visiem, ko Andris intervējis gadu garumā, izcelta protams…. Tā-dā!!! Liene, jap, tā nu tiešām bija vērtīgākā intervija :DBjork @ 03.05.2023 08:50
Tad posts ar Ž.Dubsku un fanu vēstulīte rakstīta no ļenkuces? ???
Blocked @ 03.05.2023 07:34Vakardienas ,, graudainie burkā ,, visu sēriju KirKir ar rokām mazgā/atberž no vīra apenēm pincīša nospiedumus un brūnā lāča līnijas . Brūnā līnija veča apenēs vairākkārt tiek uzsvērta . Bezmaz uz korķi rāva !! Zemāk jau nav kur krist , visas latvijas izsmiekls . Slavenības ibio no bomāru gala !!
Sēŗijas beigās , kakaino apeņu nēsātājs , atved sievai itkā jaunu veļasmašīnu , kura vienkārši aptīta ar plēvi nevis orģinālos veikala iepakojumos - lietotu humpalu , gluži tāpat kā pivičs dāsni apdāvina ar humanas galdiņiem KuKušku .
kuššššš @ 03.05.2023 09:07
Es vēl neesmu skatījusies to sēriju, jo vakar nebija laiks. Bet tagad es nezinu, vai gribu skatīties.
Situācijas var būt dažādas un gadīties, ka veļa ar rokām jāmazgā kamēr saplīsusi vai nav mašīna, bet es toč nefilmētu visai LV kā apenes mazgāju. Izlaistu to filmēšanas dienu, vai vismaz... es nezinu, ja obligāti būtu jāfilmē, tad zeķes mazgātu. Tas tomēr nav tik apkaunojoši kā visiem rādīt apenes ar brūno svītru.
Man šķiet viņiem visu laiku gaidāmi jaunumi, Lienei projekti, bet tā arī nekas nenotiek .Vienīgais, ko var gaidīt no plekstes ir kāds '''sexy''' foto krūšturī. Jūs jau saprotat, kāpēc :DPhenelopsis @ 03.05.2023 08:44Kivičam Ig jauns posts. Būšot jaunumi. Foto ar glāzi,diez viņš vispār ir redzēts bez glāzes??
Pelnrukšķīte @ 03.05.2023 09:17
es blatotu un ietu šopingā - saplīsa veļasmašīna, visas drēbes netīras, tādēļ dodos iepirkt jaunas.
Tad vismaz internetā rakstītu - re, kā mētājas ar naudu un vēl slinka, varēja jau izmazgāt ar rokām :D tas būtu labāk nekā šādi.
Ātri paskatījos to fragmentu ,kur mazgā apenes. Kā var vispār tādu sūda šovu skatīties??? Mazgā kopā sūdainas apenes ar pārējām drēbēm? 🤢 un, kāpēc vispār jābūt brūnām svītriņām apenēs?Tērvetniece @ 03.05.2023 08:09https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/gimene-burka-1/ir_pilniga_dir_a_graudini_jaunaja_maja_drebes_mazga_ar_rokam-548451/
Wow, sen nebiju neko ar tādu "cringe" skatījusies ?