Facundo @ 29.04.2023 10:40Kam tā profesionālā ragana gribēja uzdot tik agri tos jautājumus? Beigās tik viens bija un tas arī izskatījās no pašas profesionālās raganas ?
varbūt tāpēc ragana baznīca tā tricēja un slikti bija, jo velns iekšā trakoja?🤣Mathilde @ 29.04.2023 11:24Ragana nes baznīcu sevī⛪
Zapte @ 29.04.2023 03:35
Kā teica manā bērnībā (atvainojos par manu franču valodu):
"Tā nav dzīve, tā ir dzeja – kāda dirsa, tāda seja"
Liene- Cūkkārpas apsolvente 😂😂😂😂😂 ak dieniņās kā smējos :D :DMinelūše @ 29.04.2023 10:06Izlasīju šorīt to viņas Instagram pļūku un smējos kā kutināta. Tā jau man likās, ka nepaies ne 5 minūtes un Lienītei būs par maz ar simtu cilvēcisku talantu sev piedēvēšanu. Ar laiku viņa sagribēs arī pārdabiskas spējas.
Ragana? Cūkkārpas absolvente atradusies?Harijs Poters atpūšas.
Tā vietā, lai pārpālī draudētu pieburt nelabvēļiem nelaimes, es Lienes vietā padomātu, kāpēc cilvēki mani tā necieš. Kāpēc tur nav neviena pozitīva komentāra? Kāpēc visi par mani ņirgājas? Varbūt tāda attieksme tomēr ir mana vaina?
Es neredzu to viņa FB. Laikam mani nonloķējis. IG arī neredzu. Pajautāju kur sunītis un mani nobloķēja. Būtu interesanti palasīt kivja murgus.TikiTaki @ 29.04.2023 15:12Jēkabpilī nogalina sievieti un Kivis savā FB postā komentāros sāk uzskaitīt, kā viņa iepriekšējās sievietes esot nodarbojušās ar mobingošanu un provokācijām (ir jauns komentārs ar konkrētām detaļām).
Tātad, iemesls šādam komentāram
Variants 1 - vardarbība ir attaisnojama, ja sieviete ir provocējusi vai zāģejusi.
Variants 2 - salīdzina slepkavību ar to, kā viņu ir mocījušas bijušās sievietes.
Variants 3 - pats aizmirsa, par ko vispār ir tēma.
Citāda sakara nav.
Hermesmel @ 29.04.2023 16:44Stalkoju Kiviču fb un uzraku šādu bildi. Nu tiešām ragana ?
Tā viņa bija uz Ziemasvētkiem vai Jauno gadu Norvēģijā sapucējusies. 🙈.Hermesmel @ 29.04.2023 16:45
Ok, nezinu kāpēc neielika tur linku, bet šeit būs.
https://m.facebook.com/photo.php/?fbid=7139140179444301