Blocked @ 27.02.2023 08:24Ļenka iepriekš savos storijos lielijās , samērā nesen : ,, būs projektiņš , raidījums , pagaidām nevarot teikt , intriga , drīz redzēsiet ,, - Vai tik nebija domāts ,, Balss Maskā,, ?
Chempions Rafaels @ 27.02.2023 09:03Ļenkai jau brokastītes galdā, lielā mājsaimniece pamodusies var pēc spraigā kodiena beidzot arī ko uzēst. Vangoju , ka,iespējams,šodien atkal būs apslimusi.
reina @ 27.02.2023 07:11
Nop, nekad mūžā. Neesmu nekāda dievgosniņa 100%, bet ja tev tomēr jāfunkcionē, bērns jāpieskata un jāaprūpē - nekad mūžā no rīta/pa dienu nav dzerts.
Mathilde @ 27.02.2023 09:18
akkk… es gan! Parasti atvaļinājumos, kad brokastoju ar kādu jauku skatu uz jūru vai okeānu, man vīrs atnes glāzi ar labu šampi vai proseco, un diena sākās ideāli. Klāt auglīšus, sieriņu, mmmm
Bet, ja ir atvaļinājums, tikai Tu sēdi mājās, bez vīra, ar skatu uz TV, domājat tas ir kāds grēks? Pie brokastīm?
reina @ 27.02.2023 09:07
Varbūt beloved hazbends pacenties. Izpērkas ar kečupa sirdi par savu aizdzeršanos ?
Knabsab @ 27.02.2023 09:30
Ja bērni blakus, tad alko nelietoju. Varbūt 7 gadu laikā 2x esmu pa glāzei izdzērusi bērniem redzot. Bet nekāda gadījumā nesāktu rītu ar alko, ja bērni tuvumā.
Kad atvaļinājumā divatā ar vīru, tad varu mimozu iedzert no rīta. Bet tās ir ļoti izņēmuma reizes.
Mathilde @ 27.02.2023 09:37
un vakariņās vīnu?
Mani bērni uzauguši, ka svētku vakariņās, īpašos gadījumos vai tad, kad ir noskaņojums mēs iedzeram glāzi labu! vīnu vai šampanieti. Reizēm vīrs kādu malku labu sipru dzērienu.
Es no ceļojumumiem parasti atvedu kādu pudeli, pēc tam uzreiz atmiņas.
Man gan patīk kādreiz kautko labu, ar labu kompāniju, skatu.
Šķiet bērniem ir jāredz, ka alkoholu var lietot pieaugušajā vecumā, bet labu, dārgu, un ar mēru, baudot.
( mēs gan neviens nesmēķējam, tas gan ir tabu)
Mathilde @ 27.02.2023 09:37
un vakariņās vīnu?
Mani bērni uzauguši, ka svētku vakariņās, īpašos gadījumos vai tad, kad ir noskaņojums mēs iedzeram glāzi labu! vīnu vai šampanieti. Reizēm vīrs kādu malku labu sipru dzērienu.
Es no ceļojumumiem parasti atvedu kādu pudeli, pēc tam uzreiz atmiņas.
Man gan patīk kādreiz kautko labu, ar labu kompāniju, skatu.
Šķiet bērniem ir jāredz, ka alkoholu var lietot pieaugušajā vecumā, bet labu, dārgu, un ar mēru, baudot.
( mēs gan neviens nesmēķējam, tas gan ir tabu)