Tak viņa uztraukusies kur sardele palicisMelllllene @ 26.02.2023 09:062 x bērns mēģina komunicēt ar māti, uz ko šī atbild tikai - Jā. ??♀️
Es nemāku, varu privāti nosūtītSpinosaurus @ 26.02.2023 09:22Ielieciet kāda, lūdzu, spešallī tiem, kas nokavēja
Ariete @ 26.02.2023 09:26Es nemāku, varu privāti nosūtīt
Knabsab @ 26.02.2023 09:34Ļenka vakarnakt ir pamatigi plostojusi: pousts ar Belovedu un lancmaņa izstādi ar nepareiziem datumiem. Q&A atvērts ap diviem naktī. No rīta atbildes kaut kādas nesakarīgas un pasīvi agresīvas . Pati raksta - gribu zināt kas jums interesē. Meicuks atbild ka planks bija interesanti un Ļena savukārt pārjautā: kāds bija jautājums?
Viņa vienmēr kad plosto tad paliek ļoti agresīva savās atbildēs. Laikam jàdkalo bēdas, ka beloveds iespējams ir citai pamodies blakus ?
Ariete @ 26.02.2023 09:03Man ir ierakstīts, bet nekā īpaša tur nav, tikai balss ziņu no Kivja 2x noklausījās kurš prasa piedošanu ka aizkavējies kaut kāda dzerstiņā un viņa pati atšauj bundžu vaļā ?
Ir viss jau IG @kivichclubPaulaaaaaaa @ 26.02.2023 10:37
Ieliec tad to ierakstu, kur tā Kivica zina un bundža ?
Es domāju gan, ka nav iestudēts. Domā viņa apzināti šāva bundžu vaļā, ja zināja, ka live iet? Viņai tak tagad divi telefoni, jaunajā klausījās ziņu no kiviča un otru varbūt grūž tam bērnam, lai spēlējās un mož vecajā tel. ir instagrams un tad nu bērns saspaidīja. Gan jau liene vienu tel.izmanto savam profilam insta un otru tel saviem viltus profiliem, lai stalkotu Madaru vai arī paša kiviča profila sedētu.Mathilde @ 26.02.2023 10:30tak viss iestudēts, lai dzirdētu kā mīl. Lenkai ir knapi viens telefons.