ak tu kungs, resnais jokdaris 🤣tas varbūt bija norvēģiski?🤣fuzzypants @ 15.12.2025 22:55https://failiem.lv/u/2xds6msvec
Rozāforums @ 15.12.2025 20:25
tā bl*, Jūs saprotat viens pakulas zvans un Jūs izlidosiet no savām darba vietām!!! pasaules valdniece
Gizem @ 16.12.2025 00:30
Es pareizi saprotu, ka Lienesprāt tas “Carrier” ir tā kā “karjera”? Respektīvi darba vieta anonīmajai rakstītājai ir Latvijas Mobilais Telefons?
Kā tai ģimenītei pietrūkst bāriņtiesas apciemojuma! Un būtu labi, ja bez brīdinājuma, lai redz kolosāāāāālos senčus apdzērušos! Abus no panckām izkratīt ārā!!! 👺👺👺qwe @ 15.12.2025 23:07ak tu kungs, resnais jokdaris ?tas varbūt bija norvēģiski??
runājot par bāriņtiesu - es te domāju, nez, ko vecā čība tā satrakojusies, ka tik nav kaut kas ar bāriņtiesu lielo meiteņu sakarā, jo bija storijs ar uzbraucienu eks vīramātei, Lilitai un bāriņtiesai - tas viņai tāds sāpīgs temats, jo neviens netic sirdsšķīstajai dvēseliskajai Lienītei ar baznīcu iekšās 😒MeltedCheese @ 16.12.2025 02:56Kā tai ģimenītei pietrūkst bāriņtiesas apciemojuma! Un būtu labi, ja bez brīdinājuma, lai redz kolosāāāāālos senčus apdzērušos! Abus no panckām izkratīt ārā!!! ???
varbūt pļekai ņem tiesības nost?Helga Andersson @ 16.12.2025 03:40runājot par bāriņtiesu - es te domāju, nez, ko vecā čība tā satrakojusies, ka tik nav kaut kas ar bāriņtiesu lielo meiteņu sakarā, jo bija storijs ar uzbraucienu eks vīramātei, Lilitai un bāriņtiesai - tas viņai tāds sāpīgs temats, jo neviens netic sirdsšķīstajai dvēseliskajai Lienītei ar baznīcu iekšās ?
Helga Andersson @ 16.12.2025 03:40runājot par bāriņtiesu - es te domāju, nez, ko vecā čība tā satrakojusies, ka tik nav kaut kas ar bāriņtiesu lielo meiteņu sakarā, jo bija storijs ar uzbraucienu eks vīramātei, Lilitai un bāriņtiesai - tas viņai tāds sāpīgs temats, jo neviens netic sirdsšķīstajai dvēseliskajai Lienītei ar baznīcu iekšās ?
Klausoties Kvieča reakciju uz joku zvanu, skaidrs, kāda ir viņa attieksme pret sievas šizo epizodēm. Viņš spoguļo Lieņuku un uzvedās atbilstoši.Adele4 @ 16.12.2025 07:48Kur bezdarbniecei lienītei ir tik daudz naudas, lai par naudu stalkotu anonīmās jautājumu uzdevējas instagramā.
Nez kāda ir kivica reakcija uz šiem sievas šizo izgājieniem?
tas nabaga mētelītis gan jau skiata tēvreizi pie sienas piesliets katru reizi kad ir izdevies nesalūzt 😏Tonya @ 16.12.2025 09:18Ziniet, kas man ir visvairāk žēl šajā ģimenē? Tas Andra melnais mētelītis, kas viņam ir katru reizi mugurā, kad bauro un svīst jau entos gadus, kurš gan jau turas uz pēdējiem diegiem. Iedomājieties šādu dzīvi :(