Draudzenīte @ 02.07.2025 14:56Ļoti intetesanta intervija!!!
Var labi redzēt ka 2019 gadā mentālas problēmas ir jau labi manāmas, bet nav personas degradācija sākusies, viņa vēl dzīvo luteklītes princeses burbulī ar sapņiem un cerībām, nav vēl rūgtuma pret pasauli.
Andrjuha viņu ļoti ātri sabradāja, fiziski un mentāli, +alko in viss pārējais ko viņi iespējams lieto.
Tagad 2025 ir tās pašas vecās Minhauzena runas, pat frāzes nav mainijušās, tiek malti pa apli visi tie paši “sasniegumi”, sapņi un plāni.. nekas no tā nav realizēts!!!
Bet pilnīgi visi intervijā pieminētie “labie” cilvēki ir tikuši aplieti ar sūd..m no Lienes puses, vai paśi novērsušies. Palicis tikai Saimnieks un vecs Android ar filtriem. Un melnais parpalu maiss ?
Ik pa laikam nospīd veiksme ar kādu sadarbību, bet pat tās viņa nav spējīga normâli novest līdz labam rezultātam. Viņa ir bezjēdzīga.
Cīlija @ 02.07.2025 15:31Lienītei 45 gadiņi, bet joprojām dzīvē aktuāls jautājums "kurai slavenībai esmu līdzīga" Ne pirmo reizi viņa sev šo vaicā pēdējo gadu laikā :D
Vēl ieraudzīji Lienea hailaitos "Modele", veseli divi storiji, viens no kaut kādas PDz lapas, otrs kaut kāda reklāmas bukletiņš. Tāda lūk mums modele. Būtu hailaits "Pilote", būtu nobildējusies aiz uzzīmētas kartona lidmašīnas aiz kuras uz sienas uzzīmēts viens balts mākonītis.
Marīnistes būšanu vispār nekomentēšu, uzjautrināja strādā TIKAI un VIENĪGI ar eļļu, tagad strādāju jauktā tehnikā. Un tas viss vienā teikumā, pat ne ne vienā rindkopā
Nē, nu nav jau nekā jauna, iedomu un iedomības drupas, viss, kas viņas dzīvē ir bijis ko vērts ir prom uz neatgriešanos. Bērni, vīrieši, dzīvesveids un ar visu kopā pati dzīve. Notiek tikai kaut kāda mūžīga nīkšana un fantazēšana, bet realitātē izskatās stipri noplukusi un zupiņa jūras malā id plastmasas bļodas, ne karaliskā Dultona bļodas.
It kā Tu ko zinātu @ 02.07.2025 15:37Lieņukam jautājumu un atbilžu lodziņš par Batņu.
pēc tā ieraksta, nepalika labs iespaids. Labāk būtu neko neteikusi🤔qwe @ 02.07.2025 14:39Nu batņa arī labā, pati uzaicina un tagad plēšas ?tad priekškam aicināja?
lottinja @ 02.07.2025 16:18pēc tā ieraksta, nepalika labs iespaids. Labāk būtu neko neteikusi?
lottinja @ 02.07.2025 16:18pēc tā ieraksta, nepalika labs iespaids. Labāk būtu neko neteikusi?
Es FB neko neatrodu,kāds var padalīties ?🙏lottinja @ 02.07.2025 16:18pēc tā ieraksta, nepalika labs iespaids. Labāk būtu neko neteikusi?
ieej LB profilā.Skaistsceļš @ 02.07.2025 17:09Es FB neko neatrodu,kāds var padalīties ??
cik saprotu no citiem viesu storijiem, ka tā bijusi pašas līgavas dāvana, nu jāsaka sievas dāvana jaunajam vīram pēc mičošanas 🌚LilyLady @ 02.07.2025 16:58
A kas tur tāds? Man arī būtu obidno, ja vīrs vai vīra draugi uzaicinātu tādu bomzi muzicēt, bet prese viņu pasniegtu kā manu kāzu viesi. Noteikti līgava nebija sajūsmā, ka šis vispār pasaukts un atvilcies vēl ar visu taboru. Noplukusī plancka tak arī tur slapstījas pāruzbudināta par skaisto muižu.
Rēcīga tā Batņas piebilde, ka kaucējs tur esot atradies "6 minūtes darba dēļ". 6 minūtes.??? Vai pa 6 minūtēm vispār var paspēt uzsliet savu resno pakaļu uz soliņa un noblēt to vienīgo hītu? ???
Siredzho @ 02.07.2025 17:24cik saprotu no citiem viesu storijiem, ka tā bijusi pašas līgavas dāvana, nu jāsaka sievas dāvana jaunajam vīram pēc mičošanas ?
Man liekas, ka tas bija tiešām kā prikols, pasaukt šo uz 6 minūtēm un beigās izvērtās tik neveikli ?
būtu stāvējuši klusu un neviens tur neko baigi nepievērstu uzmanību, tagad kviec pa visu internetu un taisa sevi pa muļķiem 🤣Castorella @ 02.07.2025 17:59Batņām nu gan sanācis kā aņukā” kā pateikt, ka esi losis, skaļi nesakot, ka esi losis”. Atbilde- uzaicināt Kiviču uz kāzām.
Es esmu tupa😭😭😭man tik kkādus arābus izmet.Mathilde @ 02.07.2025 17:12ieej LB profilā.
kivičs taču bija līgavas sagādāts pārsteigums līgavainim! Alllo!LilyLady @ 02.07.2025 16:58
A kas tur tāds? Man arī būtu obidno, ja vīrs vai vīra draugi uzaicinātu tādu bomzi muzicēt, bet prese viņu pasniegtu kā manu kāzu viesi. Noteikti līgava nebija sajūsmā, ka šis vispār pasaukts un atvilcies vēl ar visu taboru. Noplukusī plancka tak arī tur slapstījas pāruzbudināta par skaisto muižu.
Rēcīga tā Batņas piebilde, ka kaucējs tur esot atradies "6 minūtes darba dēļ". 6 minūtes.??? Vai pa 6 minūtēm vispār var paspēt uzsliet savu resno pakaļu uz soliņa un noblēt to vienīgo hītu? ???