teberebe @ 05.08.2025 15:43Lezbes, jūs arī 40+ gados aprakstā par sevi iekļautu to, kuri jums bija mīļākie priekšmeti vidusskolā? ?
Pianiste @ 05.08.2025 16:18Es gaidu vislabāko rezultātu pēc pēdējām nodzertajām brīvdienām - izgulēja pāli, saprata, ka liela nauda iztērēta, lai uzņemtos liekas klapatas ar suni, un kucēns tika atdots atpakaļ audzētājai.
teberebe @ 05.08.2025 15:43Lezbes, jūs arī 40+ gados aprakstā par sevi iekļautu to, kuri jums bija mīļākie priekšmeti vidusskolā? ?
Rozāforums @ 05.08.2025 17:47
jā :D:D:D arī to ka angļu valodā 8.klasē bija devītnieks un sportā (kā teiktu senilā lenķe-toreiz tā saucās fizkultūra) tika apgūti rokasbumbas noteikumi, lieki bilst ka 3.klases ludziņā tēloju princesi...
Siredzho @ 05.08.2025 19:06Mākslas punkta teksts par Lieni uzrāda no 84-95%, ka ir AI sadzejots. Iemetu vairākos teksta analizētājos ??
Daudzslāņainā izglītība un pieredze... ??
Liene, kas stāsta visu kas ir viņas mīļākā grāmata, filma, aktieris, purkšķis, ka ni Vasīlija Kandinska viņa ietekmējusies, kuru nekad iepriekš nav pieminējusi ? un viņas neviens darbs nav bijis ne tuvu viņa darbiem. Bet kā zināms, Liene jau māk tikai kopēt (indiāni).
tieši tā! tie kursi ir, lai iestātos!LabaDabaDa @ 05.08.2025 16:45Es varu paskaidrot, ko nozīme "gleznās jūtama sievišķīga intuīcija". Tas nozīmē, ka gleznots tiek pēc principa "neko nezinu, neko neprotu, bet kaut ko te pļeckājos". Respektīvi, tas ir smalks veids kā pateikt, ka cilvēks ir neizglītots un netalantīgs puskoka lēcējs, kas 3 reizes nesekmīgi mēģinājis iestāties Mākslas akadēmijā un ar īpašu vizuālo talantu varējis izcelties tikai eksaktās izglītības iestādēs. :D
Bet ja nopietni, pēc tāda apraksta es nevaru iedomāties nevienu īstu makslinieku, kas būtu ar mieru sadarboties ar šo "Mākslas punktu". Ja viņi gribēja sevi parādīt ka pērkamu iestādi, kas par nelielu samaksu ir gatavi apdziedāt katru diletantu, tad tas viņiem ir izdevies spoži.
vai tad kaut kas līdzīgs jau nav bijis? Pie apstākliem, kad varētu but 101 storijs dienā ar jauno suniti, ir klusums....mrthkjj @ 05.08.2025 20:19Mani bažīgu dara, tas ka Liene neposto suni. Tur vajadzētu būt vismaz 5-10 storijiem, “cik happy ģimene viņi ir”, kāpēc nav pat viens egocentrisks storijs?!
mrthkjj @ 05.08.2025 20:19Mani bažīgu dara, tas ka Liene neposto suni. Tur vajadzētu būt vismaz 5-10 storijiem, “cik happy ģimene viņi ir”, kāpēc nav pat viens egocentrisks storijs?!
Minelūše @ 05.08.2025 21:13Kā smējos par to Mākslas punkta aprakstu. Varētu padomāt, ka kaut kāda Leonardo da Vinči reinkarnācija mums te ir. Slinka ķēpātāja, kura pat Mākslas akadēmijas sagatavošanas kursus nevarēja izturēt, bet saslavēta debesīs. Smieklīgi.
Par suni domāju, ka viņa vairs nav. Labākajā gadījumā kādam atdots un Ļenka savā ierastajā manierē izturēsies tā, it kā suņa nekad nebūtu bijis.