Paldies, es gandrīz apvēmosDraudzenīte @ 18.09.2025 16:38https://failiem.lv/u/wmzf2nu53u
Uhh kāds sapņu vīrietis! Tik gluds, tik spīdīgs ?Kas viņam tur staipās no mutes ārā?
Zapte @ 19.09.2025 23:38Es nebeidzu domāt par to, ka Latvijā ir tūkstošiem cilvēku (arī amatieru), kas dzied un spēlē brīnišķīgi.... Kāpēc, nu, kāpēc jāaicina Rausis, kas tikai svepst un drinkšķina (jā, pat ne trinkšķina) ģitāru un kropļo visiem mīļas dziesmas (te es nedomāju Z-Scars sūdus)? Tā vietā kaut vietējo mūzikas skolas audzēkni paaicināt... Bet, nu jā, jautājums retorisms, jo sawļēm vajag "vārdu", vienalga, kādā kvalitātē priekšnesums...
Vēl viens profesionālis visās lietās. Bet būs taču muļķi, kas pirks depresijas un veģetatīvās distonijas speciālista grāmatu. Kaut kā jau tie cilvēki jāmuļķo, ja strādāt negribas un vai gan normāli cilvēki draudzētos ar kivičiem, nē tak, tikai tādi pat deģenerāti un daiļdirsēji kā paši kiviči.Adele4 @ 20.09.2025 07:36Skat, pat Rāviņš jau sarakstījis grāmatu!
Ļenok, ko tu bremzē vēl?
DabaTevivēro @ 20.09.2025 12:58Vēl viens profesionālis visās lietās. Bet būs taču muļķi, kas pirks depresijas un veģetatīvās distonijas speciālista grāmatu. Kaut kā jau tie cilvēki jāmuļķo, ja strādāt negribas un vai gan normāli cilvēki draudzētos ar kivičiem, nē tak, tikai tādi pat deģenerāti un daiļdirsēji kā paši kiviči.
hurrem @ 19.09.2025 09:56Jā, nupat izlasīju visu par Kiviču mīļajiem draugiem,Rāviņiem. Tādus kretīnus vēl jāpameklē ar uguni. Kivas savā paziņu lokā grimst aizvien zemāk. Toties sekoju arī Madarai Raabei, tā sieviete vienkārši plaukst un zeļ- jo dienas jo labāk izskatas, skaista māja, veselīgs ēdiens, gudri un audzināti bērni, labi kopts suns, cieņpilnas,vērtīgas attiecības. Ehh,Kiviči varētu izlaist kursus ''kā 5 gados salaist visu dēlī'' :D :D :D
vai nav 5?Ariete @ 19.09.2025 14:27Cik Miai gadi? Tas auto beņķis nav zīdaiņu?
kad tad miai kas ir dots ēst atsevisķā porcijā? Parij no pārpalikumiem. Bija bija līdzi, lēca atkal ar dzerajiem pie brandavīna dziesmasAdele4 @ 19.09.2025 20:57Izskatās, ka mia nav līdZ šovakar? Rij tikai senči!
salvija @ 21.09.2025 01:02Visa mana naba niez, kā es gribu brandavīnu - Ļenkas ieskatā ir īstā dziesma pie kuras 5 gadus vecam bērnam vēlā vakarā svešā vietā un kompānijā dejot. Un šādus video māmuļa ar lepnumu publicē jau nakts stundā?
DabaTevivēro @ 21.09.2025 12:42Kādi Lienei briesmīgi nagi! Tā "meistare" taču ir pilnīga nepraša. Es būtu šausmās, ja man tādus uztaisītu.
Cik ta nopelnīja māāksliniece? 200€? nu līdz Lietuvai aizbraukt, paēst cepelīnus + uzdzert leišu alu pietiks.Japānas princese @ 21.09.2025 18:07Liene vedīšot ğimeni ceļojumā par savu naudu, pirmo reizi. Tāds prieks un aizkustinājums. Viss, protams, labi, bet tā naudiņa ātri beigsies un ko tad, atkal dzīvos no tā ko atmet andris.
Būšot 4 ceļojumi