Hermiine89 @ 15.08.2025 15:08
Reiz -studiju gados man bija tāda druška, kas sevi daudzināja parskaistuli( objektīvai realitātei tas neatbilda) un par talantīgu režisori( arī tas bija tikai viņas fantāzijās). Galu galā viss rezultējās ar regulāru atpūšanos Tvaika ielā 2. Tas man ataust atmiņā ik reiz, kad paciente sauc sevi par mākslinieci un slidina savu personālizstādi, kurā vismaz puse darbu tapuši ķepu ļepu tehnikā pēdējā brīdī.
Man ir tāda vidusskolas laiku draudzene, kura, vairāk kā 10 gadus dzīvodama vienā no kriminālākajiem Līdsas (UK) rajoniem, regulāri stāsta, ka studē koledžā, viņai esot savs bizness, drīz pārcelšoties uz Čīli/Vjetnamu/Kanādu/Taizemi (tās valstis visu laiku mainās), pirkšot māju Latvijā, atvēršot savu biznesu vairākās pasaules valstīs utt., joprojām atrodas turpat, kur atrodas. Pēdējais piliens bija pasakas par nopirkto auto. Man pietika ar vienu Google search, lai to auto atrastu vēl desmit citās interneta vietnēs. Saprotu, ka nav vērts pat dusmoties, jo cilvēks dzīvo kaut kādās savās fantāzijās vai arī ir savā galvā izveidojis savu perfekto dzīvi, kurai no sirds tic. Domāju, ka tieši tāpat ir ar mūsu Lieņuku, kura arī no visas sirds tic sevis izveidotajai realitātei, kurā viņa ir slavena gleznotāja un pasaulē atpazīstama mūziķa mūza. Slims cilvēciņš.