Tutuvojies @ 12.08.2025 19:27Bet traģiski tomēr - lielā māksliniece, izstāde pēc nedēļas, tagad neattejot kleksē. Tas ir tāds next level delulu, kas tur tajā būrītī darās. Vot, interesē mani, vai kāds no medijiem aizies. Es ceru, ka nē. Šim pārītim būtu jāsaprot, ka viņi ir origo pabiru līmenī, nevis sabiedrības krējums, tāpēc nevajag iet pat ziņkārības pēc uz to “galeriju”. A kur pazudušo tēvu filma pazuda? Noklusa viss, ne?
Es tā gaidu to izstādi! Cerams, ka cilvēki no mākslas pasaules, tā teikt - goda viesi arī būs uzaicināti, ne tikai dzeltenā prese.Minelūše @ 13.08.2025 01:02Oj nevaru. Viņas gleznas jau tāpat ir pilnīgs fufelis un tādas pļiku pļeku sasteigtās vispār būs vakars uz ezera. Būtu labāk visu to pasākumu atcēlusi un neapkaunojusies.
Kleksē vēl uz ātro, jo cer ka vēl kādus tūkstošus piepelnīs ar kādu ķēpājumu 😂Minelūše @ 13.08.2025 01:02Oj nevaru. Viņas gleznas jau tāpat ir pilnīgs fufelis un tādas pļiku pļeku sasteigtās vispār būs vakars uz ezera. Būtu labāk visu to pasākumu atcēlusi un neapkaunojusies.
Lmao 😭😁Ariete @ 13.08.2025 04:48Kleksē vēl uz ātro, jo cer ka vēl kādus tūkstošus piepelnīs ar kādu ķēpājumu ?
Hermiine89 @ 13.08.2025 04:42Es tā gaidu to izstādi! Cerams, ka cilvēki no mākslas pasaules, tā teikt - goda viesi arī būs uzaicināti, ne tikai dzeltenā prese.
Tutuvojies @ 12.08.2025 19:27Bet traģiski tomēr - lielā māksliniece, izstāde pēc nedēļas, tagad neattejot kleksē. Tas ir tāds next level delulu, kas tur tajā būrītī darās. Vot, interesē mani, vai kāds no medijiem aizies. Es ceru, ka nē. Šim pārītim būtu jāsaprot, ka viņi ir origo pabiru līmenī, nevis sabiedrības krējums, tāpēc nevajag iet pat ziņkārības pēc uz to “galeriju”. A kur pazudušo tēvu filma pazuda? Noklusa viss, ne?
Jā, visas otganizātoriskās izmaksas kas segs interesanti zināt? Vai Mežezers tik servēts stikla glāzēs vai tomēr plastmasas?mrthkjj @ 13.08.2025 09:31
Es, savukārt, gribētu zināt, vai atklāšanā būs vīns? Uzkodas? dekoratori sarunāti? vai montētāji sarunāti? vai ir vismaz kaut kāds koncepts - nerunāšu par maketu, kur ko likt? Vai bukleti ir saprintēti? Vai relīze ir? Vai katrai gleznai nosaukumi ir saprintēti? vai kaut kādi ielūgumi utt izsūtīti? vai prese uzaicināta ( ja tas un viņas gadījumā tas ir pašmērķis?)
vai vienkārši būs vārds uzvārds un kleksējumi gar sienām, un pāris apjukušu cilvēku bariņš telpas vidū?
mrthkjj @ 13.08.2025 09:31
Es, savukārt, gribētu zināt, vai atklāšanā būs vīns? Uzkodas? dekoratori sarunāti? vai montētāji sarunāti? vai ir vismaz kaut kāds koncepts - nerunāšu par maketu, kur ko likt? Vai bukleti ir saprintēti? Vai relīze ir? Vai katrai gleznai nosaukumi ir saprintēti? vai kaut kādi ielūgumi utt izsūtīti? vai prese uzaicināta ( ja tas un viņas gadījumā tas ir pašmērķis?)
vai vienkārši būs vārds uzvārds un kleksējumi gar sienām, un pāris apjukušu cilvēku bariņš telpas vidū?
hurrem @ 13.08.2025 09:48
Priekš plekstes tas viss ir kosmoss un ķīniešu ābece. Tur būs totāla izgāšanās. Iedomājos, ja cienasts būs tāds pats kā vīra vecākiem uz Ziemassvētkiem - novārīti cūku kartupeļi ar visu mizu un sardeles ar kečupu :D :D :D
Ambulance @ 12.08.2025 06:47
Cik vispār kucei ir to ķēpājumu - 5 gb vai 6 gb tikai , visas pivič sāgas laikā samālēti ?
Un , visi kā viens ,, aukstās zupas atvēmieni Lienes gaumē ,,
Vai arī kreptīgā aukstā zupa Lienes gaumē no lielā katla tiek pašrocīgi mākslinieces iesmelta katram izstādes apmeklētājam. Cienasts ļoti piestāvētu bildēm.mrthkjj @ 13.08.2025 09:56
Es teiktu, ka tā būtu māksla pati par sevi, ievest apmeklētājus šoka stāvoklī - gar sienām smalkās emocionālās dvēseles stīgas ar zelta putekļiem, toties telpas vidū sardeles ar kādu gurķīti uzkodiņai.
Babebbq @ 13.08.2025 10:16
Viņai jau tikai 4 krasas ir ? melna, roza un zelts - sudrabs
mrthkjj @ 13.08.2025 09:31