jā, tā izskatās, ka suns paņemts, lai miai ir ko pluinit kamēr resnis dzied un hihinātaja lēkā ar kameruLiivijaPiivija @ 11.08.2025 11:41
Nu vo, daļēja taisnība man bija. Suns pieskata Miu mašīnā vai hosteļa istabiņā, kamēr tusnis koncertē un Lieņuks filmē.
par to nav pat runa. Tagad var nopirkt 1005 veidu vosādas kedveidīgas botiņas, kas lieliski der vasara gan pie biksēm, gan svarkiem/kleitiņām, bet es nezinu no kura gadsimta ir tielienes kamieļveudīgie apavi ar 20cm zoli.Castorella @ 11.08.2025 13:07Labas botas gan var arī vasarā valkāt, man ir ļoti ērtas, krēmkrāsas un ar caurumiņiem zolēs, no Geox. Ādas, protams.
Minelūše @ 11.08.2025 09:33Nu ok, var jau arī biksēs staigāt, bet botas vasarā? Nesen gāju cauri Centrāltirgum, sieviešu sandales var nopirkt par 10-15 eiro. Tiešām pat tik daudz naudas nav? Ko viņa sautē kājas tajās slēgtajās botās?
Castorella @ 11.08.2025 13:07Labas botas gan var arī vasarā valkāt, man ir ļoti ērtas, krēmkrāsas un ar caurumiņiem zolēs, no Geox. Ādas, protams.
Gan jau no melnajiem maisiem tiks izvilkta kāda Ārena sarūpētā kleitiņa no Gucci modes nama 2003. gada kolekcijas un Manolo spicenītes.huitzitzilin @ 11.08.2025 14:35Man jautājums, ko Liene plāno vilkt uz atklāšanu? Nebrīnīšos, ja tas melnas bikses :D
Turklāt tas ir Stabu ielas klusais gals. Tur jābūt īpaši apsēstam ar Kiviču “daiļradi”, lai tādā tālā nostūrī ietu Planckas kleksējumus lūkoties.Adele4 @ 11.08.2025 14:52Dirn ar laptopu atkal pludmalē :D
Un 15 storijis reklamē to mākslas punktu. Vepris arī. Man ir aizdoma, ka viņi nemaksās tur par telpu īri, bet ir izdīkuši tās telpas ar norunu, ka viņi ir populāri ar daudz sekotājiem un izreklamēs to vietu.
Bet izskstās ka nevienam nav īpaši saistoši iet savu kontentu radīt kaut kādās telpās stabu ielā
Rozāforums @ 11.08.2025 15:17
smieklīgi, jo neviens punkts neatbilst ne tev lenķi, ne tavam ''bīlovedam'', jums būtu
Don't work out.
Don't do skincare.
Smell bad, very bad.
Drink Mežezers.
Don't make money.
Be bad to people.
Don't mind your business.