ronnie @ 09.07.2025 17:09
Nu tad beidzot kāds to pateica skaļi! ? Man pilnīgi pie vienas vietas, ja man te tagad saliks miljons mīnusu. Es arī ar savu īsto vārdu un uzvārdu nebaidītos pateikt tieši to pašu. Tas bērns ir neglīts un tas neglītums ir gan ārējs, gan iekšējs. Man vispār bērni nepatīk, bet, ja bērns vēl piedevām ir tāds kā Mia, tad vispār rodas totālas antipātijas un pat netaisos tās slēpt. Nebrīnīšos, ja aug nākamais sociopāts, jo tieši tāda šķiet viņas uzvedība un ārējais izskats. Un tikai nevajag sākt rakstīt tos tekstiņus par to, ka nabaga Mia pēc gadiem nāks šajā forumā un lasīs sliktos komentārus par sevi. Ja viņa pēc pāris gadiem neatradīsies nepilngadīgo kolonijā vai nebūs viena no "Caur ērkšķiem uz..." dalībniecēm, tad gan jau viņai būs darāms kas labāks, kā meklēt kaut kādu forumu un lasīt 10 gadus vecus komentārus par sevi bērnībā. ?
BugsPony @ 09.07.2025 17:25
Publisks Fuj. Ne tev spriest par to, vai bērns glīts vai nē. Pretīgs komentārs.
mokabezpiena @ 09.07.2025 14:09
Daunis ir cilvēks ar ģenētisku slimību, bet ja es kādu nosaukšu par dauni, tas ir domāts kā uzbrauciens. Par maugli jau jūs te arī viņu saukājat nejau tāpēc, ka runājat par grāmatas varoni. Konteksts.
qwe @ 09.07.2025 17:13manuprāt, nav viņa neglīta, smuki sapostu, izķemmētu tās pēckas, samīļotu, audzinātu un būtu skaista, mīļa meitiņa. Tā antisociālā uzvedība un ļaunais acu skatiens padara viņu atgrūdošu, ka gribas novērsties. Liekas, varētu otram iesist un ļauni paņirgt par to.
tagad jau būtu grūti jā kko mainīt. Varbūt tāpēc kurkura vairs neņem, ka apbižoja viņas puišeli?amoreamore @ 09.07.2025 17:32
Nu bet to neizmainīs ar saķemmēšanu un samīļošanu.
Viņai tiešām tās acis ļaunas, vēl “dziļi” pierē un izskatās, ka vienmēr “caur pieri” skatās.
Vēl atceroties to video kur viņa grūž meiteni, uz kuras radinieku ballīti, primāti viņu bija atvilkuši. Fuj.
ronnie @ 09.07.2025 17:29
Vai, kā nu es to pārdzīvošu? ?
mokabezpiena @ 09.07.2025 14:09
Daunis ir cilvēks ar ģenētisku slimību, bet ja es kādu nosaukšu par dauni, tas ir domāts kā uzbrauciens. Par maugli jau jūs te arī viņu saukājat nejau tāpēc, ka runājat par grāmatas varoni. Konteksts.
Erna @ 09.07.2025 16:39parasta pusmūža sievietes seja, gravitācija dara savu... bet uz pluskainajiem matiem gan sāpīgi skatīties. Kā ar tādām ķeskām var lepoties?
Rozāforums @ 09.07.2025 17:44pag lenķi kurā brīdī tu studēji Mākslas akadēmijā?? kaut kad paralēli pilotu kursiem un filologiem
? :D
Ariete @ 09.07.2025 19:08Ak šausmas, tās divas kas raksta, ka bērns ir neglīts.... Jums nav bail no karmas, skaistules???
Fuj, fuj, fuj. Laikam laiks pazust no šīs diskusijas, jo te ir bābas kas ir Ļenkas līmenī. Tiešām publisks fuj! ???
Bērni aug, mainās un Mia arī tagad ir normāls bērns. Viņa nav vainīga ka mātei rokas no dirsas aug.
Varbūt pirms komentēt citas personas komentāru,vispirms to kārtīgi izlasi nevis uzdirs ne pa tēmu kā tas bija uz manis rakstīto? Pēc dējējvistas izskaties tieši tu,kad bauro ne pa tēmu!Ariete @ 09.07.2025 10:13Nedaudz smieklīgi, ka te daudzas uzreiz sāk klukstēt kā dējējvistas ja kaut kas nesakrīt ar viņu viedokli. ?
Tieši tāpēc arī uzrakstīju,ka iespējams viņa neprot draudzeties ar citiem bērniem.amoreamore @ 09.07.2025 17:32
Nu bet to neizmainīs ar saķemmēšanu un samīļošanu.
Viņai tiešām tās acis ļaunas, vēl “dziļi” pierē un izskatās, ka vienmēr “caur pieri” skatās.
Vēl atceroties to video kur viņa grūž meiteni, uz kuras radinieku ballīti, primāti viņu bija atvilkuši. Fuj.
amoreamore @ 09.07.2025 19:13
Nē, par ko karma? Par to, ka bērns objektīvi nav mīlīgs? :D
Nu, pazūdi, gan mēs bez Tevis šeit kaut kā tiksim galā :)