McSara @ 08.11.2024 15:08
Un mazam bērnam arī liktu visas dienas mēmos gabalus (ar vai bez ratiem, nav starpība)?
Man jau liekas, ja esi divatā tas ir viens, kolīdz ir bērns ceļojuma būtība pamainās.
Vairākas dienas bizot apkārt pa pilsētu bez mērķa neliekas baigi woow, ņemot vērā viņu sludināto richlifestyle. Lai noķertu īsto smeķi, tomēr vajag iespraukties kādā krodziņā/barčikā/restorānā/bistro uc. Lielā māksliniece un kultūras baudītāja nav aizdevusies uz nevienu mākslas iestādi! Kā tad tā? Nē nu jā, bagātais dara kā grib!
Bet tā, protams, žēl, ka Ņujorkas ceļojums nebūs iekļauts grāmatā.... ?
ieva_she @ 08.11.2024 14:33Šoreiz es gan vienai lietai absolūti nepiekrītu - Es īsti neizprotu(metiet man ar akmeņiem), BET kas tur tik šausminošs izstaigāt pilsētu ar kājām?
Es ar lielāko baudu tieši tā arī darītu.Man varētu piemaksāt, bet taxi vai īrētā auto mani tādā NY nedabūtu. Kātotu deviņos mēmajos no Central Park uz Brooklyn bridge un atpakaļ, jo, manuprāt,tieši pa ceļam no tās vienas top apskates vietas uz otru var izbaudīt īsto pilsētas būtību.?
grāmata ar steigu ir jāatsauc no izdevniecības un jāpapildina par ņujorkas ceļojumu, par sirsnīgo draudzību ar Lindemann un kā ceļot ar mazu bērniņuMcSara @ 08.11.2024 15:08
Un mazam bērnam arī liktu visas dienas mēmos gabalus (ar vai bez ratiem, nav starpība)?
Man jau liekas, ja esi divatā tas ir viens, kolīdz ir bērns ceļojuma būtība pamainās.
Vairākas dienas bizot apkārt pa pilsētu bez mērķa neliekas baigi woow, ņemot vērā viņu sludināto richlifestyle. Lai noķertu īsto smeķi, tomēr vajag iespraukties kādā krodziņā/barčikā/restorānā/bistro uc. Lielā māksliniece un kultūras baudītāja nav aizdevusies uz nevienu mākslas iestādi! Kā tad tā? Nē nu jā, bagātais dara kā grib!
Bet tā, protams, žēl, ka Ņujorkas ceļojums nebūs iekļauts grāmatā.... ?
qwe @ 08.11.2024 16:14grāmata ar steigu ir jāatsauc no izdevniecības un jāpapildina par ņujorkas ceļojumu, par sirsnīgo draudzību ar Lindemann un kā ceļot ar mazu bērniņu
sivenssivenamdraugs @ 08.11.2024 18:24Vai viņi katru dienu atrāda, kur ko nobauda un ēd, jeb ķīnieši ir pirmā vieta? Nesekoju līdzi visiem storijiem, tie ir nebaudāmi. Kaut kas pa ceļu sabildēts kā pagadās.Vai Andris joprojām alimentu nemaksātāju sarakstā un Liene ir parādniece? Kā viņi var atļauties šādus ceļojumus, ja saviem bērniem nedod uzturnaudu un nepalīdz?Apskaidrojiet, lūdzu!
LilyLady @ 08.11.2024 16:30
Tieši tā! Kāda jēga no tā grāmatas izstrādājuma, ja tur nebūs iekšā "sapņu ceļojums"? Kas cits plebejiem pastāstīs par tāltālo AmĒriku, kurā var nokļūt tikai tik pieredzējusi un izredzēta travellere kā Liene Kiviča ar savu bīlovedu?
sivenssivenamdraugs @ 08.11.2024 18:24Vai viņi katru dienu atrāda, kur ko nobauda un ēd, jeb ķīnieši ir pirmā vieta? Nesekoju līdzi visiem storijiem, tie ir nebaudāmi. Kaut kas pa ceļu sabildēts kā pagadās.Vai Andris joprojām alimentu nemaksātāju sarakstā un Liene ir parādniece? Kā viņi var atļauties šādus ceļojumus, ja saviem bērniem nedod uzturnaudu un nepalīdz?Apskaidrojiet, lūdzu!
GlorijaGrevcova @ 08.11.2024 20:24
Kaut kur iepriekš bija minēts, ka hoteli un biļetes uzsauca tie, pie kuriem vepris kvieca (dziedāja). Paši līdz šim ir atļāvušies 1 porciju uz diviem ķīniešu paiku un vienu saldējumu Miai. Tie varētu būt kādi 15 dolāri kopā.
Mashka Kakashka @ 08.11.2024 20:34
Nesaprotu, kāpēc ir jāraksta tādi meli?! Ja storijos redzams, ka katram ir savs šķīvis un ar dažādiem ēdieniem. Es neaizstāvu Kivičus, bet priekš kam izdomāt melus?
LilyLady @ 08.11.2024 16:14Kivis tajos pēdējos storijos tik ņirdzīgs - uz Bruklinas tilta pirmajā kadrā burtiski izrauj Lienei no rokām ratus, pagriež galvu, izbesījies aizsoļo, un tūdaļ otrā kadrā, kad slampa savā čerkstošajā balsī "zaķīt, vai ne, skaisti?" - piepeši uzspēlēti priecīgs nopozē un atņirdz savu protēzi. Kivim pļenka acīmredzami kaitina, bet nekas cits neatliek, kā spēlēt laimīgo ģimenīti Amerikā.
Incognito @ 08.11.2024 21:13
Tas bija acīmredzams, ka viņam visa tā klaiņošana ar ratiem, sīko un sievu pamuļķi ir līdz kaklam, bet, protams, Lienes storijam nācās pārgrupēties un atņirgt redeli ? pikts - laikam ēst gribas
Domājams, ka teftelis tikai vienu reizi ceļojuma laikā uzsauc ģimenei siltu maltīti, jo viss piķis aiziet uz viesnīcu
Mashka Kakashka @ 08.11.2024 20:34
Nesaprotu, kāpēc ir jāraksta tādi meli?! Ja storijos redzams, ka katram ir savs šķīvis un ar dažādiem ēdieniem. Es neaizstāvu Kivičus, bet priekš kam izdomāt melus?