es domāju, ka Santa skaisti iesmēja par diženo mākslenieci.Minelūše @ 24.09.2024 17:13https://www.santa.lv/raksts/personibas/kivica-sieva-liene-dalas-grandiozos-planos-un-pasaka-ko-doma-par-latviesu-sievietem-68372/
Beidzot Ļenka reāli iekļuvusi Santā. Nu tagad pamēģini tikai pēc mēneša neizlaist savu penteri, Ļenka. Jau publiski esi apsolījusi.
Rozāforums @ 24.09.2024 18:26aij kivī tak apmet kažoku uz to pusi kur izdevīgāk...vienā brīdī runā tā,otrā nonāk pilnīgi pretrunā ar sevis teikto
Raksts izsmejošs, bet viña jau neuzķer ironiju..Pinko @ 24.09.2024 21:50Raksts santa.lv taču ir reāli viņu izsmejošs,tas taču uzreiz skaidrs. ?diez kā atkapāsies tad,kad pienāks gada beigas,bet grāmata kā bija tā paliks tikai viņas iedomās?
Šķiet, ka rakstu veidojusi viena no forums lezbēm, kas vienkārši izvilkusi esenci no ļenkas pēdējā Q&APinko @ 24.09.2024 21:50Raksts santa.lv taču ir reāli viņu izsmejošs,tas taču uzreiz skaidrs. ?diez kā atkapāsies tad,kad pienāks gada beigas,bet grāmata kā bija tā paliks tikai viņas iedomās?
o, palasīja pirms miega forumu un jau ieblieza storiju 😂 "intervijas nesniedzot" mhm, tikai naktī Santai no Delfiem visu dzīvi izstāstaPilgrim @ 24.09.2024 22:30Raksts izsmejošs, bet viña jau neuzķer ironiju..
Lulo9 @ 24.09.2024 22:48Es gan neredzu, kur tur ir izsmejošs. Un ikvienam lasītājam no malas tas ir parasts, "kasjauns" tipa intriģējošs rakstelis. Nav tur nekā tāda.
tie, kas nodirš ir viņas blokā. Viņa pat nenojauš par to komentāru eksistenci 😂amoreamore @ 24.09.2024 23:25Liene ir ne tikai TIK stulba, ka nenolasa ironiju un nepalasa komentārus kur viņu nodirš, bet vēl arī:
sidzha @ 24.09.2024 23:27tie, kas nodirš ir viņas blokā. Viņa pat nenojauš par to komentāru eksistenci ?
Sviestaciba @ 25.09.2024 00:02Nekod rokā, kura tevi baro. Izskatās, ka Kivičs būs zaudējis daļu savu faniņu - follijgalvas :D
hahaha, godīgi sakot es pat nebrīnītos :Dronnie @ 25.09.2024 00:14
Nekas, paies pāris dienas un Kivis, redzēdams, ka fanu loks manāmi samazinājies, izdzēsīs visus savus ierakstus, vietā uzrakstīdams citus, kuros lamās valdību, sliktos ārstus, nāvējošās vakcīnas un gejus. Un tad folijgalvas atgriezīsies, slavēdami Kivi un teikdami, ka viņš atkal nācis pie prāta. ???
Sviestaciba @ 25.09.2024 00:25hahaha, godīgi sakot es pat nebrīnītos :D
ronnie @ 25.09.2024 01:21
Man šķiet, ka mums, rozā lesbēm, jau drīz vajadzētu sākt taisīt kaut kādu tematisko Kiviča bingo vakaru: katra no mums liek likmes par to pēc cik ilga laika Kivis vai Lieņuks izdzēsīs savus tekstus, kurus sarakstījuši, būdami dzērumā. Uzvarētājas iegūst iespēju... pag, par to, ko iegūs uzvarētājas, vēl jāpadomā. Eu, rozā lesbes? Jums ir kādas idejas? ???