McSara @ 17.07.2024 15:04
SantaC @ 17.07.2024 15:10
Es domāju, ka viņi smagi dirš šeit!
1. Viņi paši teica, ka nezin vecumu. Kāpēc tad oriģinālajā postā nav rakstīts aptuvenais vecums?
2. Viņu bildēs skaidri redzams, ka ūsas vienā pusē īsākas.
Ja tā, vienkārši pretīgi! Man trūkst vārdu!
Man šitas jautājums neliek mieru.Ariete @ 17.07.2024 12:56A ko Pļenka nelika savā FB un IG ka kaķis pazudis? Kā viņš varēja pazust? No balkona nolēca vai?
kichinja @ 17.07.2024 15:11
DIRŠANA! Mēs visas redzējām tās ūsas un tam kaķim nav 6-7 gadi!!! Britu šķirnes zinātājas zinās, ka tas kaķis noteikti ir ap gada vecumu, jo runči šajā vecumā ir LIELĀKI UN PUFĪGĀKI PAR MEITENĒM! Un aug līdz 3 gadu vecumam! Šis runcis neizskatās pieaudzis, viņš vēl tikai aug! Un ja runcis nekastrēts savos 6 gados, kā saimnieki tādā gadījumā pacieta aurošanu un visu pārejo, kas nāk komplektā??? Un ja runci turēja, kā kaķēnu ražotāju, kāpēc pēc 6 gadiem tika izmests??? Būtu turpinājis savu funkciju!!! Neticu patversmei!!! Neticu un netaisos ticēt!!!
TikiTaki @ 17.07.2024 15:23Tik daudz sakritību vienai patversmei... pazūd Kiviču suns, uzrodas patversmē tāds pat suns.
Pazūd Kiviču kaķis, uzrodas patversmē tāds pat kaķis.
McSara @ 17.07.2024 15:04
tas nav par to, ka nesaprot. Saprot un pat ļoti lieliski. Vienkārši nemaksā vairāk, kā noteiktais valsts minimums. Ja kāda no pusēm ir nolēmusi šķirties, dara visu, lai šo lēmumu pieņemtu otra puse, jo tādā veidā nav jāuzņemas atbildība par šo soli…tas ir…Tu taču pati gribēji! Tava vaina, ka ir tā kā ir. Tas attiecas gan uz sievietēm, gan vīriešiem.TikiTaki @ 17.07.2024 15:15Ar alimentiem žņaudzas ne tikai mazāk atalgotie. Ir tāda vīriešu suga, kas ikdienā bērnu audzināšanā nepiedalās, bērnus ved tikai izklaidēs un alimentus maksāt grib minimālos, jo nesaprot, cik reāli izmaksā bērni. Un, protams, vislabāk zin, kā bērni jāaudzina. Bet pelna pat daudz. Tikai patīk no sevis taisīt nabadziņus, kad tiek adekvāti alimenti prasīti. Kivis atšķiras ar to, ka nav naudas. Bet suga tā pati.
TikiTaki @ 17.07.2024 15:24Nabaga Kiviči. Nevar klusi ne no viena dzīvnieka atbrīvoties. Vienmēr patversmē uzrodas tāds pats.
Pajautājiet un tiksiet nosauktas par stulbām! 😁😁😁Ariete @ 17.07.2024 15:17Man šitas jautājums neliek mieru.
Ūsas nav spalvas, nebirst ārā vēja ātrumā un ja nogrieztas, ataug ļooooooooooti lēni. Nelepojos, bet dēla vienīgais errors bērnībā, nogrieza kaķim ūsas. Precīzi neatceros, bet pilnīga ataugšana prasîja krietni vairāk kā gadu. Šobrīd abi ir senjori un ūsas ir kritušas, bet pa vienai, reti. Ar to gribu pateikt, ka ja kaķim ir grieztas ūsas, to ļoti labi redz visā ataugšanas procesā, ja ir izkritusi un aug jauna vietā-ūsa ir savādāka.Yololo @ 17.07.2024 15:08Ūsas nav rādītājs. Tās izkrīt un izaug jaunas.
Par vecumu var melot, lai tik neatklātu kivjus.
TikiTaki @ 17.07.2024 15:32
Papildināšu - par šo jau vien interesants raksts sanāktu. Pat napvainojot nevienu dzīvnieka pamešanā. Ja tas ir iemesls, kāpēc dzeltenie klusē
kichinja @ 17.07.2024 15:39Gribētos zināt, kā patversme noteica kaķa vecumu, ņemot vērā, ka runcis ir bez pases!
Iespējamais veids kā noteikt vecumu ir svars!!!
Ja runcim ir 6-7 gadi, svaram jābūt no 5-10 kg. Ja runcim ir gads un vairāk, svaram jābūt LĪDZ 3 kg! Līdz 3 gadu vecumam runcim jau vajadzētu būt ap 5kg!
Jums tajās bildēs izskatās, ka runcis svērtu pie 10 kg????
Atvainošos un ticēšu patversmei, kad redzēšu bildi ar kaķa svaru, līdz tam- manās acīs šī patversme ir nožēlojama!
Papildināšu, ka esmu priecīga, protams, ka dzīvnieciņš ir atradis jaunas mājas bet nu kāpēc mūs vajag uzskatīt par muļķēm?