Esmu taupīgāks cilvēks.
Reti iepērkos, kādreiz tīņa gados tas bija hobijs ar draudzenēm pa veikaliem vazāties un lētus apģērba gabalus bez sajegas pirkt, bet tagad tam nav tik daudz laika un pērku tikai, ja kaut kas ļoti iepatīkas(un naktī gulēt nevar mierīgi, jo domas pie tā, ka man vajag :D), vai ja kaut kam ir vajadzība. Tā, piemeram, man ir tikai vienas augstpapēžu kurpes, jo reizēm vajag, bet nepatīk tās valkāt, 2 sporta apavi - vieni sportam un otri ikdienā uc. Mana garderobe nav liela.
Parasti valkāju līdz pēdējam, ka kauns atdot kādam, tāpēc metu ārā. Parasti, ja kaut kas apnīk, tad to apģērba gabalu valkāju “pa mājām”. Tā nu man jau prāva kaudzītē t-kreklu, kas kaut kādu iemeslu dēļ netiek valkāti pa āru, bet noder mājās, mājas treniņiem utml
Zinu, ka agrāk vecās drēbes vareja nodot H&M un dabūt atlaižu kuponu tad iepirkties veikalā, bet tagad, cik zinu, tad vaies nevar.
Vienu brīdi nesu uz komisijas veikalu notirgot, bet apnika, jo čakarīgi un baigi neatmaksājas - aiznesu 10 apģērba gabalus, pārdeva pusagda laikā 2-3 un pārējiem cenas svieda nost vai vajadzēja nākt pakaļ. Nu, baigā peļņa nebija. Labak atdot labdarbībā uz Sarkano Krustu, bērnu namu kadu uc.