Vakcinācija

Reitings 45
Reģ: 14.07.2020
Sveiki!
Domāju visu laiku par vakcinēšanos. Vēlos vakcinēties, taču visu laiku pārdomāju, jo milzīgas bailes no ārstiem (no visiem ārstiem), kā arī no blakusparādībām. Ir daži pazīstamie, kuri ir vakcinējušies un jutušies dažas dienas slikti. Vēlētos zināt jūsu blakusparādības, kuri ir vakcinējušies un varbūt kādu uzmundrinājumu 😅 jo nu esmu tādā situāciju jau ilgu laiku, tādēļ sāku justies slikti..
Paldies 🌸
05.06.2021 22:47 |

Reitings 204
Reģ: 10.08.2020
Latvija vienkārši akli skrien pakaļ jebkam, kas tiek darīt ES.

Arī valstis, kas nav saistītas ar ES, ir ieviesušas covid pases, nelaiž iekšā restorānos nevakcinētos, iepērk vakcīnas lielos kvantumos utt.
14.07.2021 11:59 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Sauluxy @ 14.07.2021 10:21
jautajums ne pa vakcināciju, bet par covid gan. Kas ir pcr tests un kas ir antigēna tests?

PCR - tests, kad ņem paraugu no deguna un no mutes
antigēna - kad pārbauda, vai asinīs nav antivielas pret vīrusu (tiem, kas izslimojuši un nav pamanījuši.
Tā laikam.
14.07.2021 12:02 |

Reitings 204
Reģ: 10.08.2020
Pēc dažu Brīvvalststv raidījumu noskatīšanās uzzināju, ka šie antivakseri ir pret ''zaļo ekonomiku'', pret klimata pārmaiņu politika ir afēra, digitalizācija ir slikta, domāšana par lopu samazināšanu ir slikta. Būtībā viss, kas mūsdienās tiek ieviests un ir vērsts uz zaļāku domāšanu, ir slikts un afēra.
14.07.2021 12:09 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Šķirot sabiedrību kuri vienai daļai ir aizliegumi un citai nav. Tā ir pilnīga diskriminācija

:D :D :D
Arī valstis, kas nav saistītas ar ES, ir ieviesušas covid pases, nelaiž iekšā restorānos nevakcinētos, iepērk vakcīnas lielos kvantumos utt.

Neatceros pēdējo reizi, kad Latvija būtu skrējusi pakaļ Indijai vai Meksikai.
Pēc dažu Brīvvalststv raidījumu noskatīšanās uzzināju, ka šie antivakseri ..

Jā, es arī no viena raidījuma uzzināju, ka visi, kas man nepiekrīt, ir idioti. Fascinējoši, vai ne?
14.07.2021 12:25 |

Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Vajadzēja visus vecos un hroniski slimos cilvēkus ievietot izolācijā līdz mūža galam. Tā var pasargāt riska grupas no Covid. Un kurš iekļūst riska kategorijā, to met izolācijā. Jo vīruss jau nekur nepazudīs.
Kā agrāk izolēja lepras slimniekus, leprazorijos, kas bieži atradās uz salas, no kuras vairs nebija atpakaļceļa.
Tad var iztikt bez vakcinēšanas.
14.07.2021 13:47 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Labāk nenositam darba dienu šajā diskusijā. Man jau arī apnika kādā piektajā diskusijā rakstīt vienu un to pašu, šajā pašā diskusijā jau atkal rakstīt vienu un to pašu, ko rakstīju jau arī tās pirmajās lapās, tieši diskutējot ar Tevi. Bet te katra diena ir pilnīgi jauna diena, kas atmiņu izslaucījusi pa tīro, un tad katru dienu mēs vienam un tam pašam cilvēkam uzdodam vienu un to pašu jautājumu, un katru dienu klausāmies vienu un to pašu atbildi kā pirmo reizi, un tad atkal rakstām vienu un to pašu veco pretargumentu, uz ko jau vakar un aizvakar un aizaizvakar (metaforiski runājot) saņēmām atbildi trīs reizes. Bet kāpēc gan nemalt vienu un to pašu dienu no dienas, mēnesi no mēneša, gadu no gada, bez jebkādām izmaiņām, bez jebkāda progresa?
14.07.2021 14:33 |

Reitings 231
Reģ: 08.03.2021
Godfather @ 14.07.2021 13:47
Vajadzēja visus vecos un hroniski slimos cilvēkus ievietot izolācijā līdz mūža galam. Tā var pasargāt riska grupas no Covid. Un kurš iekļūst riska kategorijā, to met izolācijā. Jo vīruss jau nekur nepazudīs.
Kā agrāk izolēja lepras slimniekus, leprazorijos, kas bieži atradās uz salas, no kuras vairs nebija atpakaļceļa.

Ka tik tevi vecumdienās neizolē. Domā ko runā. Tie vecie cilvēki ir pelnījuši pavadīt vecumdienas kā viņi vēlās, nevis tikt izolētiem.
14.07.2021 17:40 |

Patīk
Reitings 335
Ka tik tevi vecumdienās neizolē. Domā ko runā. Tie vecie cilvēki ir pelnījuši pavadīt vecumdienas kā viņi vēlās, nevis tikt izolētiem.

Tas ir piedāvājums vakcinācijas pretiniekiem.
Jo visvienkāršākais risinājums ir vakcinēšanās, ko jau daudzi ir izdarījuši, bez problēmām.
14.07.2021 18:46 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Godfather @ 14.07.2021 18:46

Tas ir piedāvājums vakcinācijas pretiniekiem.
Jo visvienkāršākais risinājums ir vakcinēšanās, ko jau daudzi ir izdarījuši, bez problēmām.

Vienkāršākais risinājums? Tiešām? Arī tiem, kuri neapzinās, ka viņiem ir veselības problēmas, kur pote var būt letāla?
Vancinēt tirdzniecības centros, gadatirgos, centrāltirgū ir izsmiekls ne rūpes par veselību vai tautas imunitāti. Jāvakcinējas ir vienīgi un tikai pie ārstiem, pirms tam rūpīgi izmeklējot cilvēka veselības stāvokli.
14.07.2021 19:34 |

Reitings 2171
Reģ: 28.04.2019
Godfather @ 14.07.2021 13:47

Kāpēc jāizolē ja var vienkārši nošaut? Kaut kāda tev PSRS domāšana.
14.07.2021 20:11 |

Reitings 2171
LieneKat @ 14.07.2021 11:59

Jā, jo valdībā nav cilvēki paši ar savām smadzenēm un jālaiza citu valstu dirsas. Amīšiem gan nav nekāda covida, jo nav TV un ziņu portāli. Dzīvo savā pasaulē un ir veseli.
14.07.2021 20:13 |

Reitings 2171
C00L Dzipsy @ 13.07.2021 16:05
Kā jums Pavļuta jaunie plakāti par vakcinēšanos???‍♀️

Izrādās Latvijā PSRS nekur nepazuda, tik mazliet apklusa uz 30 gadiem, un drīz vien atkal parādijās. Tagad atkal propoganda, tikai par vakcinēšanos, jo tagad redzieties po*uj, ja esi lielisks ārsts vai pedagogs ar super lielu pieredzi, nav vakcīna - von prom!
14.07.2021 20:17 |

10 gadiPatīk
Reitings 4665
Reģ: 31.10.2010
Godīgi sakot, man šķiet, ka tā ir vairāk iebiedēšanas kampaņa, lai cilvēki vairāk vakcinētos. Pat mūsu valdība nav tik dumja, lai masveidā atlaistu darbiniekus, kuru jau tagad katastrofāli trūkst. Kurš strādās? Datumu arī bīda, vispirms bija līdz septembrim jāsavakcinējas, tagad jau līdz oktobrim.
14.07.2021 20:24 |

Patīk
Reitings 335
Vienkāršākais risinājums? Tiešām? Arī tiem, kuri neapzinās, ka viņiem ir veselības problēmas, kur pote var būt letāla?

No Covid nevar nomirt ? 4 miljoni pasaulē jau miruši.
Vakcinēšanai ir riska pakāpe, bet niecīga salīdzinājumā ar Covid upuriem.
Francijā cilvēki protestē pret piespiedu vakcināciju un pret ierobežojumiem.
Ko tad viņi grib ? Laikam paši īsti nesaprot.
Varbūt valdībai vajag atcelt visu, lai pandēmija plosās tālāk. Tad cilvēki būs apmierināti ?
15.07.2021 09:05 |

Reitings 293
Reģ: 15.07.2021
Ko jūs domājat (gribētu zināt pieredzi, bet laikam to vēl agri prasīt) par vakcinācijas ietekmi uz reproduktīvo sistēmu, respektīvi, vai nav kādas iespējamības (saprotu, ka visi vakcinētie bez bērniem visdrīzāk nepaliksim), ka varētu būt slikta ietekme uz spēju ieņemt bērnu. Izskatās, ka es varētu būt tajā grupā, kurai spiedīs vakcinēties obligāti... Pēc apmēram gada plānoju ieņemt bērnu. Mani paziņa (medmāsa) sabiedēja, ka vakcinācija var slikti atsaukties uz reproduktīvo sistēmu. Baigi gan nepamatoja. Strādāt vēl gribās, bērnu mazliet vēlāk arī. Saprotu, ka varbūt muļķības man stāsta, bet ja nu nē un nodaru sev kaitniecību...par kuru visdrīzāk pat nesaprastu, ka tas no vakcīnas ? Žēl, ka vairāk mediķu nepazīstu tieši no ginekoloģijas jomas, kurš privāti pateiktu savas domas...internetā no publiskajiem viedokļiem vairs gribās ticēt tieši nekam.
15.07.2021 14:29 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Huba Buba
Nedomāju, ka tu atradīsi atbildi uz šo jautājumu, jo gluži vienkārši neviens to nezin. Ja gribi vakcinēties, tad es tavā vietā to darītu pēc bērna dzimšanas. Ar tādām lietām es noteikti neriskētu, kaut vai % iespējamība, ka tas kaut kādā mērā verētu ietekmēt bēnu, būtu niecīga.
15.07.2021 14:46 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Huba Buba @ 15.07.2021 14:29
Ko jūs domājat (gribētu zināt pieredzi, bet laikam to vēl agri prasīt) par vakcinācijas ietekmi uz reproduktīvo sistēmu, respektīvi, vai nav kādas iespējamības (saprotu, ka visi vakcinētie bez bērniem visdrīzāk nepaliksim), ka varētu būt slikta ietekme uz spēju ieņemt bērnu. Izskatās, ka es varētu būt tajā grupā, kurai spiedīs vakcinēties obligāti... Pēc apmēram gada plānoju ieņemt bērnu. Mani paziņa (medmāsa) sabiedēja, ka vakcinācija var slikti atsaukties uz reproduktīvo sistēmu. Baigi gan nepamatoja. Strādāt vēl gribās, bērnu mazliet vēlāk arī. Saprotu, ka varbūt muļķības man stāsta, bet ja nu nē un nodaru sev kaitniecību...par kuru visdrīzāk pat nesaprastu, ka tas no vakcīnas ? Žēl, ka vairāk mediķu nepazīstu tieši no ginekoloģijas jomas, kurš privāti pateiktu savas domas...internetā no publiskajiem viedokļiem vairs gribās ticēt tieši nekam.

Diemžēl, neviens nezina, kādas var būt vakcīnas sekas uz veselību ilgtermiņā. Redz, ir cilvēki, kuri nomirst pāris mēnešus pēc vakcīnas saņemšanas un viņu nāvi neviens nesaista ar to, ka vakcīna būtu varējusi pasliktināt jau esošās veselības problēmas, kuru rezultātā iestājusies cilvēka nāve. Līdz ar to, ja kādam paliks slikti pēc gada vai diviem, tāpat neviens nesaistīs konkrētās problēmas ar vakcināciju. Tāpat arī neviens ražotājs neuzņemas atbildību par iespējamām sekām pēc vakcīnas saņemšanas, tā ka, pa lielam - vakcinējies un tad gaidi, kas notiks. Varbūt būs labi, varbūt ne. Tāda krievu ruletes spēlēšana ar savu veselību un dzīvību.
15.07.2021 14:49 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Varbūt valdībai vajag atcelt visu, lai pandēmija plosās tālāk. Tad cilvēki būs apmierināti ?

Vispār jā, tā būtu pat ļoti laba lieta. Jau sen ir laiks izbeigt šo cirku, saprast, ka tas vīruss nekur nepazudīs un dzīvot tālāk. Par laimi, atsevišķās vietās pasaulē cilvēkiem vismaz pietiek prāta, lai to saprastu: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9738819/Vaccine-passports-over.html
15.07.2021 14:53 |

Patīk
Reitings 335
Vispār jā, tā būtu pat ļoti laba lieta. Jau sen ir laiks izbeigt šo cirku, saprast, ka tas vīruss nekur nepazudīs un dzīvot tālāk. Par laimi, atsevišķās vietās pasaulē cilvēkiem vismaz pietiek prāta, lai to saprastu:

Jā tas būtu risinājums.
Ja saslimušo paliks pārāk daudz, tad slimnīcas pieņem tik cik var, pārējie lai gada rindā. Kas netiek stacionārā, lai mirst mājās. Kā Indijā, kad cilvēki mira uz ielām.
15.07.2021 15:41 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Godfather @ 15.07.2021 09:05

No Covid nevar nomirt ? 4 miljoni pasaulē jau miruši.
Vakcinēšanai ir riska pakāpe, bet niecīga salīdzinājumā ar Covid upuriem.
Francijā cilvēki protestē pret piespiedu vakcināciju un pret ierobežojumiem.
Ko tad viņi grib ? Laikam paši īsti nesaprot.

Kopš Covid sākuma ir miruši 4 miljoni (vairāk kā pusotra gada laikā). Kas ir 4 miljoni vairāk kā pusotra gada laikā, salīdzinot ar citām slimībām?
Lūk 2019.gada statistika:
- sirds slimības 9 miljoni;
- insults vairāk kā 6 miljoni;
- plaušu slimības vairāk kā 3 miljoni;
- vēzis, alcheimers, diabēts, utt.MILJONI.
Pašnāvības katru gadu vairāk kā 700'000.00, kas nozīmē, ka ik pēc 40 sekundēm kāds izlemj aiziet no dzīves savā veidā.
Protams, teiksiet, ka sirdsslimības, insulti un vēži nav lipīgi. Kā tad nu nav?! Viss tiek ģenētiski mantots, radniecība ir un paliek radniecība.
Zaje** jau tas Covids, citu slimību vairs pasaulē neeksistē.
Tā vietā, lai zinātnieki izveidotu zāles, kuras ārstē Covid, labāk ražosim potes, kuras būs jāšpricē reizi pusgadā. Nebūs jau interesanti un finansiāli izdevīgi, ja visus varēs izārstēt ar tabletēm, izdevīgāk ir cilvēkus baidīt un likt potēties regulāri, kas farmācijai ienes miljardus.
15.07.2021 19:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits