Latvija vienkārši akli skrien pakaļ jebkam, kas tiek darīt ES.
Sauluxy @ 14.07.2021 10:21jautajums ne pa vakcināciju, bet par covid gan. Kas ir pcr tests un kas ir antigēna tests?
Šķirot sabiedrību kuri vienai daļai ir aizliegumi un citai nav. Tā ir pilnīga diskriminācija
Arī valstis, kas nav saistītas ar ES, ir ieviesušas covid pases, nelaiž iekšā restorānos nevakcinētos, iepērk vakcīnas lielos kvantumos utt.
Pēc dažu Brīvvalststv raidījumu noskatīšanās uzzināju, ka šie antivakseri ..
Godfather @ 14.07.2021 13:47Vajadzēja visus vecos un hroniski slimos cilvēkus ievietot izolācijā līdz mūža galam. Tā var pasargāt riska grupas no Covid. Un kurš iekļūst riska kategorijā, to met izolācijā. Jo vīruss jau nekur nepazudīs.
Kā agrāk izolēja lepras slimniekus, leprazorijos, kas bieži atradās uz salas, no kuras vairs nebija atpakaļceļa.
Tad var iztikt bez vakcinēšanas.
Ka tik tevi vecumdienās neizolē. Domā ko runā. Tie vecie cilvēki ir pelnījuši pavadīt vecumdienas kā viņi vēlās, nevis tikt izolētiem.
Godfather @ 14.07.2021 18:46
Tas ir piedāvājums vakcinācijas pretiniekiem.
Jo visvienkāršākais risinājums ir vakcinēšanās, ko jau daudzi ir izdarījuši, bez problēmām.
Godfather @ 14.07.2021 13:47Vajadzēja visus vecos un hroniski slimos cilvēkus ievietot izolācijā līdz mūža galam. Tā var pasargāt riska grupas no Covid. Un kurš iekļūst riska kategorijā, to met izolācijā. Jo vīruss jau nekur nepazudīs.
Kā agrāk izolēja lepras slimniekus, leprazorijos, kas bieži atradās uz salas, no kuras vairs nebija atpakaļceļa.
Tad var iztikt bez vakcinēšanas.
LieneKat @ 14.07.2021 11:59
Arī valstis, kas nav saistītas ar ES, ir ieviesušas covid pases, nelaiž iekšā restorānos nevakcinētos, iepērk vakcīnas lielos kvantumos utt.
C00L Dzipsy @ 13.07.2021 16:05Kā jums Pavļuta jaunie plakāti par vakcinēšanos???♀️
Vienkāršākais risinājums? Tiešām? Arī tiem, kuri neapzinās, ka viņiem ir veselības problēmas, kur pote var būt letāla?
Huba Buba @ 15.07.2021 14:29Ko jūs domājat (gribētu zināt pieredzi, bet laikam to vēl agri prasīt) par vakcinācijas ietekmi uz reproduktīvo sistēmu, respektīvi, vai nav kādas iespējamības (saprotu, ka visi vakcinētie bez bērniem visdrīzāk nepaliksim), ka varētu būt slikta ietekme uz spēju ieņemt bērnu. Izskatās, ka es varētu būt tajā grupā, kurai spiedīs vakcinēties obligāti... Pēc apmēram gada plānoju ieņemt bērnu. Mani paziņa (medmāsa) sabiedēja, ka vakcinācija var slikti atsaukties uz reproduktīvo sistēmu. Baigi gan nepamatoja. Strādāt vēl gribās, bērnu mazliet vēlāk arī. Saprotu, ka varbūt muļķības man stāsta, bet ja nu nē un nodaru sev kaitniecību...par kuru visdrīzāk pat nesaprastu, ka tas no vakcīnas ? Žēl, ka vairāk mediķu nepazīstu tieši no ginekoloģijas jomas, kurš privāti pateiktu savas domas...internetā no publiskajiem viedokļiem vairs gribās ticēt tieši nekam.
Varbūt valdībai vajag atcelt visu, lai pandēmija plosās tālāk. Tad cilvēki būs apmierināti ?
Vispār jā, tā būtu pat ļoti laba lieta. Jau sen ir laiks izbeigt šo cirku, saprast, ka tas vīruss nekur nepazudīs un dzīvot tālāk. Par laimi, atsevišķās vietās pasaulē cilvēkiem vismaz pietiek prāta, lai to saprastu:
Godfather @ 15.07.2021 09:05
No Covid nevar nomirt ? 4 miljoni pasaulē jau miruši.
Vakcinēšanai ir riska pakāpe, bet niecīga salīdzinājumā ar Covid upuriem.
Francijā cilvēki protestē pret piespiedu vakcināciju un pret ierobežojumiem.
Ko tad viņi grib ? Laikam paši īsti nesaprot.
Varbūt valdībai vajag atcelt visu, lai pandēmija plosās tālāk. Tad cilvēki būs apmierināti ?