Labdien! Es pārstāvu Nature's Sunshine Products kompāniju,kura ražo jau gandrīz 50 gadus dabīgus un kvalitatīvus uztura korektorus.
👉 Mana personīgā pieredze
1️⃣ Kopš es sevi atceros bieži slimoju ar angīnu un vispār mana imunitāte nebija no tām labākajām
👉 Nu tad uzsākot darbu sāku mocīties ar angīnu ik pēc 2 - 3 nedēļām, nedēļu lietoju antibiotikas 💊
Zinot manas veselības problēmas tante Velta Popa iedeva sudrabiņu no NSP produkcijas, tas man ļoti palīdzēja + es zināju ka tā nav nekāda ķīmija ko jāgrūž sevī, protams angīna bija, bet nu ne tik bieži un vieglākā formā
2️⃣Pagājušā gada februārī man tika veikta operācija - atlabšanas procesā atkal palīdzēja tante iedrošinot, pastāstot par produktiem. Lietoju cītīgi Hlorofīlu, loclo, дикий ямс, подарко. Šis arī bija viens no grūdieniem uzticēties NSP palīdzēt savam organismam atgūties, nevis turpināt to barot ar ķīmiju ‼️🌿
3️⃣ Smaga grūtniecība, kuras laikā tika konstatētas problēmas ar aknām, lai gan agrāk nekā tāda nebija. Protams šī problēma apdraudēja gan mani, gan manu mazo brīnumu 👶 arī šeit ideāli palīgā nāca NSP ar omegu, lecitīnu, Lucernu,hlorofīlu, smart meal, Bakterie Bifidophilus ‼️drīkst lietot grūtniecības laikā ‼️neapdraud bērniņu ‼️
4️⃣Grūtniecības laikā kritiski zems feritīns 5.3 - to ļoti ātri sakārtoju pašlaik viņš ir norma 89.1🌿
Lietoju NSP - hlorofīlu, spirulina, omega, lecitīnu, super complex, Bakterie Bifidophilus
Iepriekš lietoju ārsta izrakstīto dzelzi no kura galīgi nebija nekādas jēgas, feritīns turpināja kristies 🤦♀️
5️⃣Mocījos ar asinsspiedienu 170/110, nenormālas galvassāpes, nespēks
Ārsts izrakstīja zāles spiediena regulēšanai protams tās jālieto patstāvīgi diendienā - es atteicos, jo tā atkal ir ķīmija🤦♀️
Nu jau mans asinsspiediens ir normas robežās pateicoties NSP produkcijai.🌿☘️
✅ Nu jau vairāk nekā gadu esmu atteikusies no antibiotikām, zālēm un no tā paša paracetamol - lietoju tikai un vienīgi NSP dabīgos produktus, jo man rūp mans veselības stāvoklis.
🌿Veselības stāvoklis un pašsajūta viennozīmīgi ir uzlabojusies 😇
☘️ Angīna nav bijusi gadu, aknas sakārtotas, feritīns super 👌
☘️ Arī manas meitas lieto NSP produkciju, pašas zin, kad un kādi produktiņi jālieto ☘️🌿
👉Ja arī Tev ir svarīgi būt veselam vai vēlies uzlabot savu veselības stāvokli ir pieejami dabīgi bez ķīmijas produkti dažādām vajadzībām + kurus ir iespējams iegādāties ar - 30 %atlaidi 💊🌿
Vairāk informācijas : whatsapp 29697901 vai telegram@Santa_nsp
Vairāk produktu :
https://LV4328204.e-naturessunshine.com
👉Produktu cenas norādītas bez atlaides