Mīļā, Tev noteikti ar kādu tuvu cilvēku vajag parunāties. Un noteikti ar kādu cilvēku, kurš ir izglītots ar Tevi runāt šādos jautājumos (ar to es domāju kādu speciālistu). Jo anonīmi forumos ir runāt vieglāk, bet tas nekad neatrisinās problēmu un nesniegs Tev atbalstu un sapratni, ko esi pelnījusi. Es nepārspīlēju sakot, ka dzīvē visas situācijas var atrisināt un doties tālāk, izbaudot dzīvi. Esmu bijusi tādā vietā, kad biju pat izplānojusi, ko un kā darīšu, bet laicīgi sapratu, ka nevaru sev tuviem cilvēkiem to nodarīt. Saņēmos parunāties, tas problēmu neatrisināja, bet jutos mazāk viena. Gāju arī pie speciālista, dzēru zāles, tas viss palīdzēja. Atmiņas ar laiku izbāl, nekad nav tā, ka dzīve būs tāda pati, kā agrāk, bet tā tāpat var būt laba dzīve. Un ar katru nodzīvoto dienu ir spēks iet tālāk.
Ir arī dažādi uzticības tālruņi, vari pamēģināt parunāt, tur ir dažādi zinoši cilvēki otrā pusē, galvenais - pilnīga anonimitāte. Ieraksti googlē, man liekas, Skalbes centram ir tālrunis. Dod sev otru iespēju! ❤ Tu neesi viena