Man ir neliels punčuks ar mīlas rokturīšiem sānos un auguma tipam piemērotākais no kleitām ir vieglās, brīvi krītošās (ne maisveidīgās, taisnās, bet konusveida - augšā pieguļošāks, apakšā plandoša), vēl izvēlos kleitas, kurām jostas vieta ir nedaudz virs vidukļa, respektīvi, augšā pieguļošs un apakšā brīvs. Ja velku bikses, augšiņai princips tas pats. Sev labāko varinatu džemperiem esmu atradusi, ka nedaudz virs viduklīša beidzas džemperis un apakšā ir piešūta plandoša blūzīte - ja veikalos tādu redzu, obligāti nopērku. Ja velku svārkus, tad piemeklēju augšiņu tādu, kas ir salīdzinoši īsiņa, brīva un viegli krīt pāri, nepieskaroties svārkiem, sākumā bija grūti pierast, bet noslēpj, ko nevajag redzēt. Lai gan man ļoti patīk, iesaku izvairīties no svārkiem ar gumijas jostasvietu, manuprāt, tas tikai palielina apkārtmēru. Ja uzvelku ko pieguļošāku, pa virsu man vienmēr būs kāda jaciņa.
Mans mīļākais apģērba gabals tomēr ir T-krekls, tādus velku visai bieži un dažādās kombinācijās. Ja vien nevelku garu kleitu, drīzāk man grūtāk ir noslēpt apjomīgās kājas, taču uz šo brīdi esmu daudz maz ar sevi saradusi (līdz brīdim, kad atkal ieslīgšu kompleksos 😀).
Varbūt vērts aiziet pie kāda speciālista, kurš novērtēs Tavas aprises un ieteiks labāko? Man patīk paskatīties kā sievietes aiziet uz "pārvērtībām" (ne tām, ko rāda pa televīziju) un viņām tik skaisti izveido matus, uzkrāso, piemeklē apģērbu, ka nevar ne pazīt, pluss nomaskē visas auguma nepilnības. Otrs ir tas, cik to pēctam ņem vērā un izmanto.