tak pazvani uz skolu un paprasi vai vari iet nodot citā dienā. Ja nevar, tad Tev jācenšas tikt tajā dienā, kad veic visiemozore @ 01.05.2021 21:35Sveikas.
Situācija tāda, ka lai tiktu pielaista pie eksāmeniem ir jāveic siekalu tests.
Kur un kā es šo testu varu veikt un vai tiešām man par to būs jāmaksā 37 euro neskatoties, ka tests nepieciešams skolai? Ir iespējams kāds bezmaksas veids? (Skola piedāvā vienu dienu, kurā var veikt bezmaksas, bet tajā dienā nekādīgi netieku uz skolu).
Pašai nav ne jausmas kā viss šis strādā un 37 euro šķiet, nu dārgi.
sla @ 02.05.2021 00:14A ja tu esi pret testiem, un negribi taisīt testu, reāli dēļ tā nepielaidīs pie eksāmena? Es piemēram negribētu nodot to sūdu, īpaši ja zinu, ka esmu vesela un nav nekādu simptomu. Idiotisms
Aizspogulia @ 02.05.2021 10:02
Pie ginekologa ar netaisi ikgadējās analīzes, jo zini ka esi vesela ? Asins analīzes nenodod, lai zinātu ka viss pietiek organismam? Par dzemdes kakla vēža skrīningu vai mamogrāfiju esi dzirdējusi?
sla @ 02.05.2021 10:41
Es eju pie ārstiem regulāri, jo man ir svarīgi, lai būtu ideāli rezultāti un analīzes, tā kā nesatraucies ;) zinot kā citi iet pie ārstiem un kā es, man drebuļi uznāk par to domāt, kā citi pavirši attiecas pret savu veselību.
Aizspogulia @ 02.05.2021 12:25
Tie drīzāk bija retoriski jautājumi, mani nesatrauc atsevišķu indivīdu veselība? Kapēc tad nevar uztaisīt covid testu, ja ir tāda nepieciešamība? Visu pārējo var pārbaudīt, bet covid tests ir idiotisms? ?
citiem arī nav simptomu, bet ir covids! Tā kā Tu nevari būt 100% pārliecināta, ka neesi slima. Jo is veikalu/ darbu , visticamāk, ej.sla @ 02.05.2021 13:09
Jo es zinu, ka man nav covid. Es ne reizi neesmu nodevusi covid testus un neesmu slimojusi, mani tuvinieki arī nē. Un arī ar nevienu netiekos, sēžu mājās, tāpēc tas ir idiotisms nodot testus.
sla @ 02.05.2021 13:09
Jo es zinu, ka man nav covid. Es ne reizi neesmu nodevusi covid testus un neesmu slimojusi, mani tuvinieki arī nē. Un arī ar nevienu netiekos, sēžu mājās, tāpēc tas ir idiotisms nodot testus.
cik ļoti precizi pateikts 😀😀😀Aizspogulia @ 02.05.2021 23:06
Dzelžaina loģika ?
Sanāk ka testu taisīsi, ja būs covids. Taisīt testu, lai pārbaudītos ir idiotisms.
Tātad ja atsaucamies uz tavu iepriekšējo komentāru kur tu pie ārstiem ej regulāri, tad tu arī slimo ievērojami vairāk kā ierindas iedzīvotājs. Jo nav jau jēga iet pārbaudīties, ja jūties vesels.
Ja tik vāja imunitāte, tad tiešām labāk sēdēt četrās sienās. Nedod dievs vēl tas idiotiskais tests būs jātaisa.☺️☺️☺️