Esmu tumshmate ar brunam acim. Gan mati,gan acu krasa ir praktiski viena toni. Varetu but 4. Pedejos gadus krasoju 2./3. ljoti tumshus, bet paris gadus atpakalj atgriezos pie gaishi brunas matu krasas 6. un tad vasaras laika aizkrasojos pat lidz 9.! Gandriz blonda. Bet jauniba esmu bijusi platinblonda, melna un ari sarkana,reali sarkana! Ari ar matu griezumiem daudz eksperimenteju,bija pat Sinead O’Connor variants. Man uz citiem cilvekiem patik absoluti visas matu krasas,ja tas piestav acu krasai un sejas tonim,un mati ir DZIVI! Pashai ziemas meneshos patik tumshaks un suligaks shokolades bruns matu tonis,jo ziemas laika nesauljos un ar balaku sejas adu tas izskatas labak. Vasara viss mainas,jo pavadu daudz laika pie juras. Parasti Italijas dienvidos,kur iegustu ljoti skaistu iedegumu. Italjii to deve par colore d’ambra,kas butu dzintara krasas iedegums-zeltains,nu ljoti zeltains! Paradas ari vasarasraibumi un vasaras laika praktiski nelietoju dekorativo kosmetiku,jo sejas adai ir brinishkjigs un veseligs tonis un nav kaut kas jaslepj,jo nav pumpas vai citas adas problemas. Un tad tumshi mati kaut ka vairs nepiestav. Ideali ir gaishi brunie karamelju un riekstu tonji. Nu jau gadu delj pandemijas staigaju ar 5. un matu saknes piekrasoju majas pati. + tumshakiem matiem ir izteiktaks spidums un tie izskatas veseligaki. + gaishakiem matiem-izskatos ar tiem jsunaka un mazak redzamas mimikas grumbinjas ap acim. Man ljoti patik salikums koshi rudi mati ar sarkanam lupam,kas man diemzel nepiestav. Runajot par virieshiem,tad procentuali esot vairak,kuriem patik tumshmates (pat italjiem!). Un izradas,ka ari rudmates ir ljoti iekarojamas! Es mainot matu krasas,pat ljoti kardinali,nekad neesmu sajutusi mazaku vai lielaku interese pret sevi no virieshu puses,jo ta ir tikai un vienigi matu krasa. Galvenais,ka es ar to jutos labi un par sevi parliecinata.