Man arī tā bija, ne gluži 10 gadus, bet ilgi. Gāju uz VC4 pie dermatologa, sākumā bija dažādas smēres, uz brīdi pārgāja, pēc pusgada atkal atpakaļ viss. Pāris reizes izlietoju dažādas smēres, apnika. Tad jau mēģinājām antibiotiku kursu, nekādas ārprātīgi stiprās antibiotikas tās nebija, bet arī piena produktus nevarēja lietot vienlaicīgi ar šīm tabletēm. Uz brīdi pārgāja, pēc pus gada atkal akne klāt. Analīzēs viss labi, gan ar hormoniem, gan uz pārtikas produktiem neko neuzrāda. BET es tomēr mēģināju atteikties no piena produktiem - tikai dažiem - pie kafijas vairs nelietoju pienu, pie mērcēm saldo krējumu, izvēlos augu pienus un krēmus, sieru piebremzēju, biezpiena sieriņus un saldus jogurtus nepērku, ēdu mazāk gaļu, vairāk zivis, no piena produktiem atstāju kādus bezpiedevu lakto, maztauku kefīru, grieķu jogurtu - palīdzēja, kā arī ar cukuru piebremzēju - ne jau visur, palīdzēs kaut vai dzert kafiju un tēju bez cukura un saldumu vietā ēst augļus, jo dabīgais cukurs jebkurā gadījumā būs labāks par pievienoto, protams, gadās apēst arī lielo fazer reizi gadā, bet tas nekas. neispringsti. par spīti analīzēm, ka it kā viss ir labi, uztura sakārtošana palīdzēja. Es izmēģināju visus bioderma, eucerin, babor, la roche possay - katrā ziņā visu aptiekas produkciju it kā problemātiskai ādai - nu nē. Tagad lietoju tikai dabīgo kosmētiku sejai - man patīk madara putas un augļskābju un tā melnā smart maska, paliek tīra svaiga āda bez abrazīviem līdzekļiem, arī ir labāk. Kā arī vislabākais preparāts - ordinary niamicide plus zinc, pazuda viss pēc kāda mēneša, sākumā izmetās mazliet vairāk un tad izzuda, nekad neiedomātos, ka tik visiem pieejams un lēts preparāts spēj tā uzlabot ādu. ej pirtī, skrubējies, lai izkustinātu visu drazu ķermenī. Man arī bija lūzuma punkti, bet nu man iekšējā pārliecība teica, ka no kaut kurienes tas viss nāk, tabletes un smēres nav vērts lietot, lai problēmu tikai aizmālētu. pašam piedomāt ir grūtāk, bet ir to vērts. pamēģini pus gadu pēdējo reizi no sirds pacīnīties dabīgā veidā, bet pārāk neisprinsti, tādā mierā. ja nesanāks, tad ņem to ruaccutane.