Hey!
Tā kā sāku ļoti aizdomāties par augstskolas maiņu, pa cik saprotu, ka koledža, kurā studēju pašlaik ir lieka laika tērēšana un esmu ievērojusi, ka koledžai ir svarīgs tikai tas vai tu laikus samaksā naudu par studijām, par parādiem (ja nesamaksā, tad viņi katru dienu bombardē ar e-pastiem, lai samaksā), nevis kaut kāds atbalsts studējošajiem, vēlētos uzzināt atsauksmes par LU Rīgas Medicīnas Koledžu, LU Rīgas 1.medicīnas koledžu, RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledžu.
Pašlaik studēju jurisprudenci, bet jau no pamatskolas man domas visu laiku atgriežas pie medicīnas, un medicīnas nozare kā tāda man ļoti, ļoti interesē un savos 24 gados jau nedaudz sāku nožēlot, ka neaizgāju studēt medicīnu uzreizi pēc vidusskolas (kā jau pusaudzim, domas mainījās katru dienu par savām nākotnes vēlmēm).
Tādēļ gribētos saņemt atbildes uz šādiem jautājumiem:
1. Cik reāli ir tikt iekšā, ja nav kārtots bioloģijas/ķīmijas eksāmens, bet vērtējums šajos priekšmetos ir labs?
2. Kuru studiju programmu šādā gadījumā labāk izvēlēties?
3. Vai par studijām ir jāmaksā?
4. Vai ir iespēja saņemt arī stipendiju?
5. Vai ir reāli savienot studijas ar darbu un ja jā, tad kurā no koledžām tas būtu visreālāk izdarāms?
Būšu ļoti pateicīga par padomiem un atbildēm. ☺❤