Meija @ 20.03.2021 10:49Kādu studiju programmu studēsiet šogad? Vai varbūt atliksiet uz nākamo gadu covid dēļ?
Kurā universitātē?
iesāc maģistratūru un apvieno ar kaut ko.. pirms diviem gadiem savienoju trešo kursu bakalauros, vizāžistu apmācības un pilna laika darbu.. bija grūti, bet priecājos,ka varēju to visu..Elisa_M @ 20.03.2021 14:15Šogad ieguvu bakalauru, bet nevaru izlemt, turpināt studijas maģistros vai tomēr nē. Ja studijas turpinātu, no septembra man pavērtos pavisam citas darba iespējas, taču vēl tagad pa galvu šaudās domas, ka šī nav mana īstā nozare.
Īstenībā gribu pamest visu, kas līdz šim "sasniegts", atkārtoti iziet kādus šūšanas kursus, atjaunot zināšanas un darināt meitenēm skaistas kleitas. ?
Witcher @ 20.03.2021 11:51
Kādā sakarā kovida dēļ studijas būtu jāatliek?
C00L Dzipsy @ 21.03.2021 14:25
Visas mācības notiek attālināti un nav vairs komunikācijas ar kursa biedriem.
Ja man šogad būtu jāuzsāk mācības augstskolā, es droši vien iesniegtu dokumentus un tad skatītos pēc situācijas ar Covid un ierobežojumiem.
Katrā ziņā man būtu grūti mācīties pirmo gadu attālināti, jo studentiem savstarpējā komunikācija un ballītes ir neatņemama studentu dzīves sastāvdaļa. Runājot Zoom nav tas pats, kas mētāt papīra bumbiņas lekcijas laikā. ?
Tad jau tik pat labi var iestāties neklātienē, būs tas pats kas šobrīd mācīties “klātienē”, kad visas mācības ir attālināti.
C00L Dzipsy @ 21.03.2021 14:25
Visas mācības notiek attālināti un nav vairs komunikācijas ar kursa biedriem.
Ja man šogad būtu jāuzsāk mācības augstskolā, es droši vien iesniegtu dokumentus un tad skatītos pēc situācijas ar Covid un ierobežojumiem.
Katrā ziņā man būtu grūti mācīties pirmo gadu attālināti, jo studentiem savstarpējā komunikācija un ballītes ir neatņemama studentu dzīves sastāvdaļa. Runājot Zoom nav tas pats, kas mētāt papīra bumbiņas lekcijas laikā. ?
Tad jau tik pat labi var iestāties neklātienē, būs tas pats kas šobrīd mācīties “klātienē”, kad visas mācības ir attālināti.