Man arī ir Pranamat, saņēmu kā dāvanu. Pati laikam par tādu naudu šo komplektu neiegādātos, bet par dāvanu priecājos. Efekts ir labs, man palīdz aizmigt vakaros, tiešām ir tāda sajūta, ka atslābstu, liekas, ka elpu var dziļāk ievilkt, tā teikt ar pilnu krūti, tāda laba sajūta, man noteikti nav par asu, ātri pieradu. Esmu mēģinājusi arī sēdēt, sāp ļoti, bet efekts arī ir, ja to piekoptu regulāri, tad domāju, ka var mazināt celulītu, jo efektu redz ātri. Par spilvenu arī piekrītu, ka baigi jāsamīca pašam tā forma, lai forši piegulētu galvai, man prasītos, lai tā forma jau ir gatava, lai piegulētu kakla izliekumam un nenosēstos tie griķi vai kas tur nu ir iekšā. Kopumā produkts labs, bet, pat ja ir labs, aizmirstas regulāri lietot, drīzāk tā periodiski. Par sāpēm nemāku teikt, man tādu vienkārši nav. Vienreiz pēc ļoti grūta riteņbrauciena atslābināju kājas uz šī paklājiņa, nākamajā dienā nekas nesāpēja, tā kā laikam palīdzēja. Es ieteiktu laikam tikai paklājiņu, jo zem tā paliekot dvielīti un radot izliekumu, var apgreidot arī sprandai un galvai.