Par sevi varu teikt, ka tas bija 16 gados un 17 gados. Ar vienu bijām vienu vasaru kopā, sweet sixteen, bet nu nekas tālejošs. Abi jauni,zaļi. Mūs šķīra liels attālums,tikāmies nedēļas nogalēs. Kad jutu, ka vairs nav īsti jēga,gribēju rakstīt, lai paliekam draugi, nevarēju saņemties. Vienas ballītes iespaidā ,"salaidu" ar citu. Pēc neilga laika, viņš pats uzrakstīja mīļu atvadu vēstuli. Palikām paziņas uz kontaktiem. Par sānsoli neuzzināja.
Otrs gadījums bija 17 gados. Biju mēnesi kopā ar puisi. Sapratu, ka nav tās jūtas, ka tas tik apmāns bija. Draudzenei bija ballīte un , lai gan puisi neaicināja , viņš ar kopīgiem draugiem arī ieradās. Tobrīd , jau vairs neuzvedāmies kā pāris. Bijàm atsvešinàjušies. Konkrēti es. Tajā vakarā draudzenes izdomāja plānu. Bija atnācis viņas paziņa, ļoti simpātisks puisis. Viņam palūdza notēlot, ka ir mana jaunā otrā pusīte. Izdevās. Mans bijušais puisis neko neteica, klusēja. Ticu, ka bija šokā un neizpratnē. Neteicu ar vārdiem viss, bet parādīju ar darbiem, ka viss. Ar to puisi "aktieri " bija dzirksteles pa gaisu un kļuvām pāris.
Abos gadījumos,bijām pārāk jauni. Attiecības bija bērnu līmenī. Nekādas intīmas attiecības. Pirmajā gadījumā neizjutu vainas apziņu, biju atvieglota, ka pats uzrakstīja, lai paliekam draugi. Otrā gadījumā, es sajutos slikti. Ilgi izjutu pretīgu sajūtu. Vairs nekad dzīvē neesmu bijusi neuzticīga. Ar puišu neuzticību neesmu saskārusies.Ir bijuši citi iemesli attiecību pārtraukšanai.