C00L Dzipsy @ 02.03.2021 19:08Labāk raudāt baltā Lexus nevis sabiedriskajā autobusā.
Tāpēc jau cilvēki iet uz darbu, lai pelnītu naudu, nevis, lai iegūtu labākos draugus.
Miaa @ 02.03.2021 23:19Ja nauda kristu no gaisa, vispār nestrādātu, jo neesmu uz karjeru orientēts cilvēks, taču, tā kā strādāt tomēr nākas, man ir svarīgi, lai darbs nestu ne tikai labu naudu, bet arī patiktu, jo nekad nespētu strādāt darbu uz kuru katru dienu nāktos iet ar riebumu, tā ka no šiem abiem piedāvātajiem variantiem neizvēlētos nevienu. Meklētu zelta vidusceļu - darbu, kurš patiktu un reizē nestu labu atalgojumu.
C00L Dzipsy @ 02.03.2021 19:08Labāk raudāt baltā Lexus nevis sabiedriskajā autobusā.
Tāpēc jau cilvēki iet uz darbu, lai pelnītu naudu, nevis, lai iegūtu labākos draugus.
Mežone @ 03.03.2021 09:15Pirms pāris gadiem noteikti teiktu, ka galvenais, lai darbs ir labi atalgots, jo tam jau darbs domāts, lai pelnītu utt. Taču šobrīd saprotu, ka labāk es saņemtu mazāk, taču strādātu darbā, kur mani nervi ietu bojā vismaz 2x lēnākā tempā. Jo būsim godīgas, darbā mēs pavadām ļoti lielu daļu savas dzīves un, ja tas sāk ietekmēt tavu dzīves kvalitāti arī ārpus darba, tad, jā, es izvēlos mazāk apmaksātu darbu, toties mierīgāku.
Es šo uztvēru vairāk - man patīk gleznot, bet aizgāju uz juristiem.