sla @ 28.02.2021 12:59Nerediģē bildes, bet vienkārši uzkrāsojies. Makeup nav melošana. Uzvelc savu vislabāko apģērbu, kas visvairāk atbilst tavam augumam.
Nevajag lieki uztraukties, un vispār nostādi sevi uz pozitīvām domām. Es arī agrāk, kad biju tinder, redzēju pazīstamos, kolēģus, kursa biedrus u.c. Kāda starpība, cilvēki iepazīstās, meklē attiecības.
ReginaKate @ 28.02.2021 13:01
Bet kādas bildes likt? Selfijus??
qwerty123 @ 28.02.2021 14:41... un galā čalis atnāk uz date ar kosmētikas noņēmēju, tas tik būtu pavērsiens...
qwerty123 @ 28.02.2021 15:33kas Tev ir mazs sia ? Cik vīram ir? mēs par diametru runājam vai garumu vai formu?
law7 @ 28.02.2021 17:59No sakarīgiem vīriešiem esmu dzirdējusi, ka sievietei vēlams ievietot vismaz 2 fotogrāfijas- vienu, kurā ir labi saskatāma seja un otru, kurā esi pilnā augumā. Fotogrāfijām vēlams būt tuvu realitātei, nevis vecām vai uzlabotām. Tieši tā tu dabūsi uzmanību no tiem vīriešiem, kuru acīs tu esi gana pievilcīga.
Auguma garums arī pats par sevi nav nekāds mīnuss - norādi to, un Tev uzmanību pievērsīs tieši tie vīrieši, kam tāds šķiet OK.
Starp citu, populārajā Tinder Tevi neredzēs citas sievietes, bet tikai vīrieši. Taču tas, ka kāds no viņiem Tevi atpazīs nav nekāda problēma, jo viņi ir tieši tādi paši cilvēki, kuri vēlas iepazīties.
ReginaKate @ 05.03.2021 18:44Reģistrējos tinderī.Man trūkst vārdu-raksta visādi izvirtuļi?Varbūt kāda var padalīties ar padomiem,kā filtrēt to visu?Vai arī citiem iepazīšanas portāliem?
ReginaKate @ 05.03.2021 18:44Reģistrējos tinderī.Man trūkst vārdu-raksta visādi izvirtuļi?Varbūt kāda var padalīties ar padomiem,kā filtrēt to visu?Vai arī citiem iepazīšanas portāliem?