liekas pārāk aizdomīgi, godīgs un pareizs..Cik labi Tu viņu pazīsti? Iespējami kādi zemūdens akmeņi. Es uzskatu, ka cilvēku var izvērtēt tikai, ja viņš pietiekami redzēts saskarē ar citiem, kad zin kāds viņš ir ar draugiem, darbā, ģimenē.
drīz 30, man ceļā ir bijuši tikai tādi ar daudz problēmamlaw7 @ 23.02.2021 11:09Cik Tev pašai gadu?
diezgan sen,, bet tā nopietni sākam tikties nesen...Nikola. @ 23.02.2021 11:12Cik labi Tu viņu pazīsti? Iespējami kādi zemūdens akmeņi. Es uzskatu, ka cilvēku var izvērtēt tikai, ja viņš pietiekami redzēts saskarē ar citiem, kad zin kāds viņš ir ar draugiem, darbā, ģimenē.
umatere @ 23.02.2021 11:33drīz 30, man ceļā ir bijuši tikai tādi ar daudz problēmam
Kiskismau @ 23.02.2021 11:46Manā paziņu lokā ir pāris tādi vīrieši. Viens gan no viņiem ir īsts mammas dēliņš. Mammai zvana 2 x dienā un nevienu lēmumu nevar pieņemt bez viņas. Pats brīnās kāpēc sievietes aizbēg ?
Esmu ievērojusi ka vīrieši kuri ir 30+ ar labu finansiālo stāvokli ir vieni jo apzinās savu vērtību. Ne jau sliktā ziņā, bet labā. Viņi nevēlas toksiskas attiecības, jo iepriekš paši ir tādās bijuši un nevēlas sev blakus sievu zāģi.