Nu, man vispār griķi ļoti garšo, tāpēc tos bieži ietveru savā ēdienkartē. Kā arī jāpiebilst, ka esmu cilvēks, kurš reti ēd gaļu, pārsvarā uzturā lietoju dārzeņus un augļus, un ēdu maz, tāpēc dažreiz smejos, ka mana ikdienas ēdienkarte citiem varētu šķist kā diēta. :D Ēdu jau pieminētos griķus, rīsus, grūbas, turku zirņus, svaigus dārzeņus, dažāda veida svaigos salātus, apelsīnus, bumbierus, dzeru kefīru ar tam pievienotām kviešu klijām. Kaut gan mans mērķis nekad nav bijis notievēt, jo jau tā vienmēr esmu bijusi tieva un smalka, ēdot tāda veida ēdienu ikdienā, esmu notievējusi pat pašai negribot. Ā, un protams daudz kustos. Ar to gribu teikt, ka nav obligāti jāseko līdzi kādai konkrētai diētai, kura piedāvā patērēt vienveidīgu uzturu. Vienkārši vajag savā ikdienas ēdienkartē iekļaut veselīgus, diētiskus ēdienus, daudz kustēties un nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Un tas būs daudz foršāk, nekā sekot kaut kādai diētai un staigāt izsalkušai. Jā, varbūt nenotievēsi tik ātri kā nedēļu ēdot tikai griķus vien, bet toties veselību nesabojāsi un zaudēto svaru spēsi noturēt ilgtermiņā.