.Putns. @ 14.02.2021 23:01Mežaparkā brīvdienās pastaigājies un ķer skatienus. Vai arī kkur uz kalna.
Facebook arī tagad var iepazities...Nav jau kautkam baigi jāsanāk. Aizej vnk iedzer kafiju uz parku un kas zin varbūt iepatiksies.
C00L Dzipsy @ 14.02.2021 23:44Vai tad iepazīšanās saites, izņemot Tinder, vairs nav? Agrāk reklamēja tādu Otra puse.
Katz @ 14.02.2021 23:41Ironiski,ka šis ieraksts tapa valentīndienā :D
Tinderis? neko reālāku iedomāties nevaru, varbūt, vēl var mēģināt uz kādas dabas takas ar kādu nejauši iepazīties, bet nu..
C00L Dzipsy @ 14.02.2021 23:44Vai tad iepazīšanās saites, izņemot Tinder, vairs nav? Agrāk reklamēja tādu Otra puse.
keegan @ 14.02.2021 23:51
Iepazīšanās internetā nekad nav bijis mans lauciņš, tāpēc neko īsti par citām saitēm nezinu. Apskatīšu to otra puse...
Katz @ 14.02.2021 23:43
Ja puisis, varbūt. Meitenei ieteikumi galīgi garām.
Man pašai liktos ļoti sketciii, ja puisis būtu tik izmisis, ka brauktu kkur vazāties un meklētu otru pusi.
.Putns. @ 14.02.2021 23:55
Kur tad iepazīties, ja ne tur kur ir cilvēki, vēl piedevām, tur cilvēkiem ir brīvs laiks! Ideāla vieta, ja vien laiks nav pārāk auksts.
Un puiši vienmēr kautko meklē.
Izmisis, tas jau arī pozitīvi, nevis pēc sieviešu loģikas, ka tas kuram nevajag(ir aizņemts) tam vajag kārties virsū.
Visas labas iepazīšanās vietas, kas ir pieejamas.
Nu, uz neko daudz jau cerēt nevar. Mritene skatās ilgstoši uz puisi un cer, ka šis noreaģēs(ja nebūs aizdomājies). Labākajā gadijumā puisis pienāks apsveicinasies, pajautās nummuru un tad līdz nākamai reizei.keegan @ 15.02.2021 00:07
Nav jau slikts variants. Tikai es nevaru iztēloties iespējamo iepazīšanās scenāriju :D Nav jau gluži tā, ka pastaigājies un pēkšņi sāc runāt ar kādu garāmgājēju, klikšķis, dzerat kafiju....
Laikam var saprast, ka šī lieta man ir sveša, iepriekšējās attiecības utt. bijušas ar vīriešiem, kuri ir paziņu lokā, pazīstami ilgāku laiku, rodas simpātijas un tā... Nekad nesmu mēģinājusi speciāli iepazīties. Es esmu tāds cilvēks, kuram patīk, ja viss notiek dabīgi (?), ka ir iespēja redzēt cilvēku no malas, redzēt viņa būtību, raksturu, iepazīt un tad, ja iepatīkas tad iepatīkas... Bet, ņemot vērā šo problemātisko laiku, esmu gatava pamēģināt arī savādāk.
.Putns. @ 15.02.2021 00:24Nu, uz neko daudz jau cerēt nevar. Mritene skatās ilgstoši uz puisi un cer, ka šis noreaģēs(ja nebūs aizdomājies). Labākajā gadijumā puisis pienāks apsveicinasies, pajautās nummuru un tad līdz nākamai reizei.
Var jau visādi gadīties un puisis tomēr ir ļoti daiļrunīgs, taču LV tas nav nekas prasts.
Man pašam tiešām liekas vienkāršāk iepazīties internetā un tad šaut uz dullo bez nekādām lielām cerībām, vienkārši parunāties un tad jau redzēs. Kāds kuram raksturs, horoskops utt.
Nedraud jau nekādas briesmas satikties publiskā vietā. Viss ir daudz vienkāršāk nekā sievietes to uztver. Nevajag tik slinkot.
Saģērbies smuki un aizej pastaigā pa parku. Ja esi +/- simpātiska, tad kāds vīrietis noteikti tevi uzrunās un mēģinās iepazīties.
Tiešām LV ir tik drosmīgi vīrieši?
būt ir, tad kad saprot, ka zaudē nereaģējot.PRADACANDY @ 15.02.2021 21:05
Tiešām LV ir tik drosmīgi vīrieši?