Es vannasistabā regulāri dzirdu kā apakšējais kaimiņš runā pa telefonu ar savu sievieti laikam.. visu laiku dzirdu "Tu b**ģ m**k* j**a*n*ā, varēji atbraukt un vēl dažādas pērles"... 😁 vēl ja klusums, tad dzirdu kā kaimiņiem aiz sienas iet tv (ja uzgriež to skaļāk) vai kaut kas nokrīt, dzirdu, ka notiek sarunas, bet tas ir ļoti reti un īpaši netraucē. No augšējās kaimiņienes klusumā dzirdu soļus, tur mazliet čīkst grīda, bet mums atšķirībā no kaimiņienes viņas soļi netraucē. Viņa gan māk mums piesieties, ka no mūsu dzīvokļa nāk skaņa, kas viņai traucē ar zvanu pie durvīm, kad jau guļam un ieslēgts uz skaļumu 4 ir tikai tv. Trakākais, ka reiz 3 reizes vienā vakarā un pēdējā reizē patiešām jau gulējām, viss bija izslēgts. Nu neko, piegāju pie durvīm pusplika un biju mazliet nejauka, ka nesaprot. 😁es gan saprotu, ka vientuļa sieviete gados, bet nu bļin, kopš tās reizes ieraugot viņu pat sveicināties negribas. Pārējie kaimiņi gan ir forši. Sveicinamies, garām ejot sveicam jaunajā gadā un citi apjautājas kā mums labi dzīvojas. 😁 kopumā ir tā, ka mēs ar draugu esam uzauguši salīdzinoši lielās ğimenēs, dzīvokļos ar māsām un brāļiem, es 2 gadus nodzīvoju kojās, tāpēc pie dažādām skaņām esam pierauduši un mums tas pilnīgi nemaz netraucē ne koncentrēties darbiem, ne gulēt 😁 Nu vēl mēs saprotam, ka nedzīvojam jau privātmājā, lai klusums būtu tad, kad vien mums ienāk prātā.