Dēlam 3,5 gadi, pirmskolā atklāts kovid virtuves darbiniecei! Šodien dēliņam temperatūra. Vēlamies nodot analīzes, bet jautājums ir kā tas notiek bērniem? Tāpat kā pieaugušajie- drastiski līdz asinīm urbina snīpi vai dod košļāt košļeni?
Jā asinis! Man divas reizes ir taisīti un abas reizes asiņoja deguns! Ir bijušas arī pozitīvas reizes! Esmu arī kovid izslimojusi bet berns toreiz nesaslima! Protams, protams, ka bērns sēdes mājās ne tikai 14 dienas, ja būs nepieciešams!
Nu,beidziet,ja vien nav individuāla īpatnība deguna gļotādai asiņot,neviens neko nebaksta līdz asinīm. Esmu nodevusi 5x, nedaudz nepatīkami- tas arī viss. Radiem puikām 4 un 5 gadi ņēma standartā no deguna un rīkles. Mazākais nedaudz papuņķojās, vecākais bez emocijām.
Es arī esmu nodevusi testu, kādas asinis? Kas par muļķībām?
Katram individuāli, ir, kam vairākas dienas deguns asiņo. Pazīstama meitene teica, ka esot žoklis sāpīgi lauzts un ar varu turēts, lai paņemtu analīzes.
Katram cilvēkam tak ir savādāk, tāpat kā ar asinsanalīzēm, cits nodos un nepaliks pat punktiņš kur iedūra, citam būs zilums plaukstas lielumā un nē es nepārspīlēju, esmu redzējusi dzīvē kā pēc vienkāršām asinsanalīzēm gulbī pēc tam ir zilums plaukstas lielumā. Tā kā arī ar šo testu tas pats, kāda nu kuram jutība un kāds ārsts pretī pagadās. Bet par testu bērnam, man te meitenēm 5 un 7 gadi abām paņēma siekalu paraugu.