sla @ 04.02.2021 08:41Same. Un tā nav interneta vaina. Koncentrācija kā tāda vienkārši pazuda. Nav nekādas motivācijas, ne spēks, nekas. Tā kā tevi es saprotu. Ar to ir jācīnās, jāpiespiež sevi, diemžēl.
.Putns. @ 04.02.2021 20:12Nespēju koncentrēties var ietekmēt ne tikai viedierīces, bet arī dzīvesstils.
Sportisku aktivitāšu trūkums,
Mērķu neesamība,
Smēķēšana,
Alkohols,
Stress.
Augsts cukura līmenis un liekais svars.
Atskaites punktu trūkums.
Man palīdz auksta duša un meditācija, fastings, Arī vitamīni un nootropics uztura bagātinātāji, cenšos arī nestimulēt smadzeņu baudas centru.
.Putns. @ 04.02.2021 20:16Ir tādas dabīgas tabletes - Rhodiola rosea jeb zeltsakne, kas veicina koncentrēšanos, omega3, l-carnitine.
L-theanine, asinszāles tēja nomierina.
Vēl arī nevajag dzert par daudz kofeīnu.
Witcher @ 04.02.2021 14:04Man palīdz meditācija un elpošanas vingrinājumi.
Palasi par midfulness meditāciju, varbūt palīdzēs. ?
Meitenex @ 05.02.2021 23:07
No šī visa kā trūkumus sev saskatu mērķa neessmību un nepietiekošas fizikās aktivitàtes. Reizēm gadās, ka pat2 dienas pēc kārtas šajā pandēmijas laikā neizeju no mājas....
Alkoholu lietoju loti reti, pāris reizes gadā, smēķēt nesmēķēju, liekā svara nav..
mollia @ 06.02.2021 12:37Saprotu autori. Man arī ir momenti, kad motivācijas nav vispār un lielākā problēma, ka es to pati saprotu, ka vajag iet un darīt, bet vienmēr ir tāds "nu labi, rīt". Sākumā domāju, ka vienkārši esmu slinka uz kādiem noteiktiem darbiņiem, bet patiesībā jūtu, ka trūkst tās motivācijas vai enerģijas. Jā, nenoliegšu, ka internets ari spēlē lielu lomu. Vienmēr gribas paskrollot instagramu vai facebook, bet tas kas visvairak traucē, ir kaut kadas blakus domas par visādām sadzīviskām problēmiņām.
Bet ir tās darbīgās dienas, kad varu darboties visu dienu.
Man arī interesētu kāds risinājums kā tad sevi piespiest kaut ko padarīt dienās kad ir 0 motivācijas.