angelis @ 24.01.2021 18:33Ex draugs izmaksāja mogo ātrāk, paņēma citā vietā uz izdevīgākiem procentiem kredītu un maksāja tur to pašu summu, tik īsākā periodā izmaksāja. Jāmaksā bija atlikusī pamatsumma+GPL un tekošā mēneša izmantoto dienu procenti. Respektīvi ja izdomā atmaksāt 15.datumā, tad par 15 dienām aprēķinās procentu. Moš kļudos, labojat mani ja nu kas. Es ieteiktu paskatīties kāda procentu pārmaksa ir mogo. Ieteiktu labāk bigbanku.
Mjau777 @ 24.01.2021 18:41Ka vispar tu iedomajies pa
Mogo?? Pedeja vieta kur nemt... :o.. tur tak panemi vienu -atdosi divas masinas ?
. Pedeja vieta kur nemt... :o.. tur tak panemi vienu -atdosi divas masinas
Tweek @ 24.01.2021 19:09
Tā diemžēl ir taisnība. Izdevīgāk ir pēc pusgada izpirkt nekā maksāt tos 4,5 gadus. Pa to summu ko samaksā var nopirkt vēl vienu tādu mašīnu.
Atdot atpakaļ var tikai pēc pusgada. Ar noteikumu ja skate ir vismaz mēnesi. Ja nekļūdīgs ir vienkārši salauzts līgums un viss. Man arī ir viena mašīna ņemta pie mogo, jo tolaik sročna vajadzēja, jo otra kas ir manā īpašumā motoru jaunu vajag. ?
Turpretī viens no ģimenes arī paņēma placī mašīnu , viņam iedeva Bigbank uz stipri izdevīgākiem procentiem. Un līzinga ņēmējs skaitās uzreiz arī īpašnieks un bigbanks neliek iekšā izsekošanas ierīces kā to dara mogo.
Tweek @ 24.01.2021 19:27Tas ir vienkārši. Mogo aprēķina cik daudz vēl jāsamaksā. Manējā maksāja 1300€. Kad toreiz viņi zvanīja teica ka pusgads ir jānomaksā pa noteikto ikmēneša summu un vēl pēc pusgada viņi aprēķina pēc savas mogo matemātikas cik daudz jāmaksā. Bet tas sanāk krietni vien izdevīgāk. Tu pa virsu samaksā varbūt 2-3 simti nevis vairākas pakas pa tiem 4,5 gadiem. Es savu neizpirkšu, tāpēc nezinu tik sīki visu. ?