apšulapa @ 15.01.2021 00:06kas tev ir par diagnozi?
🤣🤣🤣Un kā gan citādi ieteiksi ārstēt šādu slimību?Slimi...Neieved meiteni panikā, ja līdz medicīnai ir kā kāmim līdz Everestam.poncons @ 15.01.2021 15:17Esmu dzērusi pusaudžu gados YAZ, tagad pēdējos divus gadus dzēru Belara - PCOS un akne dēļ.
Nekas labs veselībai tas nav - jau 2 mēnešus, kā nedzeru, un cīnos ar matu izkrišanu -vienkārši kaudzēm krīt ārā un pumpas jau pēc 2 mēnešiem atpakaļ, neko nemainot dzīvesveidā.
Iesaku 2x un pat 3x apdomāt turpināšanu un pameklēt, vai nav alternatīvu ārstēšanas iespēju.
Tāpat iesaku arī paklausīties dažādus podcast par šo tēmu, piemēram, Hormones in Harmony- tur daudz runā par OK un tās ietekmi uz organismu.
autumn @ 15.01.2021 19:13Es lietoju Diane 35. Iepriekš lietoju 2 gadus, tad 3 gadu pārtraukums un tgd jau otrais gads.
Iesāku lietot, jo bija hormonu disbalanss un olnīcu policistoze.
Pirmās nedēļas divas bija slikta dūša. Parādījās celulīts , pārtraucu, 2 nedēļu laikā pazuda, atkal atsāku- parādījās. Pazuda pumpas uz muguras. Samazinājās policistoze, ar hormoniem tgd viss ok.
Vairāk nekādu citu blakusparādību nebija.
Parasti jau vienkārši tāpat neizraksta šīs zāles, ja ārsts to ir izdarījis, tad noteikti tam ir pamats.
autumn @ 15.01.2021 19:13Es lietoju Diane 35. Iepriekš lietoju 2 gadus, tad 3 gadu pārtraukums un tgd jau otrais gads.
Iesāku lietot, jo bija hormonu disbalanss un olnīcu policistoze.
Pirmās nedēļas divas bija slikta dūša. Parādījās celulīts , pārtraucu, 2 nedēļu laikā pazuda, atkal atsāku- parādījās. Pazuda pumpas uz muguras. Samazinājās policistoze, ar hormoniem tgd viss ok.
Vairāk nekādu citu blakusparādību nebija.
Parasti jau vienkārši tāpat neizraksta šīs zāles, ja ārsts to ir izdarījis, tad noteikti tam ir pamats.
sauleeluas @ 11.12.2023 21:17Lai neuzsāktu jaunu sarunu, varbūt kāda pieredzējušāka var atbildēt uz manu jautājumu.
Pirmo reizi mūžā saskaros ar OK. Un daktere izrakstīja Diane35. Izvēlējos dzert vakarā, taču gribēju noskaidrot, kas notiek tad, ja es neiedzeru konkrētajā laikā tableti? Piem., ja pirmo tableti iedzēru 20:30, kas notiek, ja iedzeru 15, 30 min vai 1h vēlāk nākamajā dienā?
Tas nozīmē, ka pēc tam es dzeru tableti nevis 20:30, bet 21:30?
Paldies ??
sauleeluas @ 11.12.2023 21:17Lai neuzsāktu jaunu sarunu, varbūt kāda pieredzējušāka var atbildēt uz manu jautājumu.
Pirmo reizi mūžā saskaros ar OK. Un daktere izrakstīja Diane35. Izvēlējos dzert vakarā, taču gribēju noskaidrot, kas notiek tad, ja es neiedzeru konkrētajā laikā tableti? Piem., ja pirmo tableti iedzēru 20:30, kas notiek, ja iedzeru 15, 30 min vai 1h vēlāk nākamajā dienā?
Tas nozīmē, ka pēc tam es dzeru tableti nevis 20:30, bet 21:30?
Paldies ??