Sveikas! Vai kāda ir iepirkusies Jahonts internetveikalā? Esmu noskatījusi pāris lietas, bet nekad nav sanācis pasūtīt internetveikalā. Vai ar piegādi viss kā vajag? Preču kvalitāte apmierināja?
Visas Jahonta rotaslietas esmu sūtījusi caur Omnivu. Nekad nekādu problēmu nav bijis, pāris dienu laikā klāt ( tas gan bija pirmsvīrusa laikā, tagad varbūt ir ilgāk ). Arī ar kvalitāti esmu apmierināta.
Jā, tieši par to melno sarakstu arī izlasīju. Māc šaubas, bet tik ļoti iepatikās gredzens, ka nespēju atraut acis nost. ?
Ja tas nav Jahonta dizains, tad bieži vien viņu produkcija ir atrodama citos veikalos.. Un Jahonts nav no lētajiem.. iepērkos tikai tad, kad atlaides.. Parādi gredzenu???
Sveika! Esmu vienu reizi sūtījusi sudraba auskarus no Jahonts internetveikala caur Omnivu, atnāca ātri, vienīgais domāju, ka kastītē atnāks, bet bija iepakots mazā celofāna maisiñā. Nu tas varbūt tāds sīkums.😁
Gredzens un rokasspradze, vienigais kas pirkts šajā veikalā, ir saplīsuši. Turklāt rokasspradzi 2reizes!! laboja garantijā, taču tāpat saplīsa, vairāk nenesu,apnika.