PS: Citadele automātiski maksā tev % par atlikumu kontā. Ja kādai ir interese var salīdzināt kādi procenti sanāk
Atbalsts @ 03.01.2021 12:33Neiesaku Swedbank, neizdevīga banka gan no komisiju viedokļa, gan no uzticamības.
Man tagad ar Citadeles karti ir lētāk izņemt naudu no Swedbank bankomāta, kā bija ar Swedbank karti. Ja pareizi atceros bezmaksas naudas izņemšanas limiti bija 800 eur un attiecīgi 600 eur Swedbankā.
Uzticamība! Swedbank bez īpašiem pamatojumiem var sākt Tev prasīt info par darījumiem un attiecīgi bloķēt pieejas.
Noteikti neiesaku Swedbank kā banku vispār!
PS: Citadele automātiski maksā tev % par atlikumu kontā. Ja kādai ir interese var salīdzināt kādi procenti sanāk
Doublechoco @ 03.01.2021 13:57
Viņu mājaslapā rakstīts, ka var saņemt 0.2% gadā par konta stlilumu līdz 10000 eur. Tātad, ja turēt Citadeles kontā 10k, gadā viņi par to aizskaitīs 20 eur. Amazing investīcija ?
Un nez kādi tie tavi darījumi, ja Swedbank prasa atskaiti par tiem. Man padsmit gadus ir Swedbank, un nekad netika prasītas nekādas atskaites. Citadele piever acis uz daudz ko, tas gan. Tāpēc nekad neturēšu savu naudu Citadelē.
Atbalsts @ 03.01.2021 16:38Cik procenti ir Swedbank?
Doublechoco @ 03.01.2021 17:10
Necik, bet tas nav nekāds zaudējums, ņemot vērā, cik ir maksimālā "peļņa" turot savu naudu Citadelē. Lēts mārketinga triks.
C00L Dzipsy @ 03.01.2021 17:17
Citadeles X karte ir ļoti laba.. par pirkumiem ar karti krājas bonusa punkti, kurus var apmainīt pret ļoti labām balvām.. sākot ar kino kartēm, dāvanu kartēm, precēm dažādām, pakalpojumiem, utt.. no vairāk iepirksies ar karti, jo vairāk punktu krāsies..
Paix @ 03.01.2021 17:28
Man draugam atkal ir sakrājies nedaudz vairāk kā 20 000 punkti, kad covid beigsies, izņemsim dāvanu karti 100 EUR vērtībā restorānā Riviera. Sanāk vidēji reizi gadā izņemt, balvu izvēle ir tā neko sev.