Sveikas!
Rakstu šeit, lai padalītos ar savu situāciju un lūgtu jūsu padomu vai viedokli tālākai rīcībai.
Vienmēr esmu domājusi sevi esam par pietiekami vērīgu un ne to dumjāko "aitiņu", bet laikam arī es nu reiz esmu iekritusi, turklāt pamatīgi.
Pirms aptuveni pusotra gada iepazinos ar vienu vīrieti, un, laikam ejot, mūsu starpā kaut kas izveidojās, un šī gada pirmajā pusē "sagājām" kopā.
Šodien uzzināju, ka vārds un uzvārds, kuru viņš man bija nosaucis kā savējo, nemaz nav viņa īstais vārds. Apstāklis, ka cilvēks, kas man patīk, un kuram, vismaz pēc paša vārdiem, arī es patīkot, var melot par tādu lietu kā vārds un uzvārds, man šķiet samērā mulsinošs un visai skumdinošs.
Šo izklāstot, vēlētos lūgt jūsu padomu, vai ir vērts viņu konfrontèt par jaunatklāto informāciju un prasīt skaidrot, kāpēc tā rīkojies, censties piedot un aizmirst vai vienkārši pateikt "visu gaišu" un doties šķirtos ceļos. Varbūt vienkārši neteikt neko un mēģināt par to nedomāt.
Man pašai ir dusmas uz sevi un kauns par tādu muļķību, bet vājš mierinājums ir tas, ka man nebija pamata neticēt tik pārliecinošiem meliem, kas turklāt bija pamatoti ar ticamiem pierādījumiem.
(P.S. apzinos, ka situācija ir absurda un visai apkaunojoša, bet man patiešām gribētos dzirdēt kādu viedokli, tāpēc arī izveidoju atsevišķu profilu)