Padalīšos ar to, kāds man pašai ir bijis šis gads. Gada sākumā adoptēju 2 suņukus no patversmes. Vienu plānoti, otru nejauši - kā saka, mīlestība no pirmā acu skatiena. ❤ Vienmēr ir bijusi vēlme adoptēt kādu mīluli no patversmes, beidzot man tas izdevās un devu mājas veseliem 2 mīluļiem.
Šogad gandrīz piepildījās mans mērķis, biju viena soļa attālumā no sava sapņu darba, patiesībā jau ar vienu kāju tur biju iekšā, bet tad tieši sākās kovid ēra un viss sabruka kā tādā kāršu namiņā. Par to man bija vislielākā škrobe, taču man vismaz beidzot atradās laiks un iespējas, lai izietu make-up kursus. Normālos apstākļos man tam nebūtu laika. Pievērsos vairāk sevis pilnveidošanai, sāku lasīt grāmatas, vasarā apmeklēju šādus tādus pasākumus, septembrī paspēju vēl aiziet uz foršu koncertu.
Šis gads man ir devis arī labas mācības. Diemžēl, piedzīvoju smagu vilšanos 2 cilvēciņos, kuriem biju pieķērusies un uzskatīju par draugiem. Bet laikam jau pareizi saka, ka dzīve draugus pati atsijā. Toties šogad iepazinu pāris foršus cilvēkus ar kuriem man ir izveidojies labs kontakts.
Kopumā nav tas sliktākais gads, ir bijuši arī sliktāki, bet no sirds ceru, ka nākamais gads būs daudz labāks un veiksmīgāks. To arī novēlu visām jums! :) Priekā! 🍾