oo paldies, es tad tur paskatīšos!Solo_ @ 13.12.2020 18:13Mysport internetveikalā. Es pati pasūtīju 6dien no rīta, un jau pēcpusdienā atnāca ziņa, ka paciņa ir izsūtīta. Gan jau rīt būs pakomātā. Ātri :)
internetā viņiem rakstīts, ka piegāde 1-5 dienu laikā, bet cerams ka nebūs 5 😅 pēdējā laikā omnivas baigi kavējas visurSolo_ @ 13.12.2020 18:13Mysport internetveikalā. Es pati pasūtīju 6dien no rīta, un jau pēcpusdienā atnāca ziņa, ka paciņa ir izsūtīta. Gan jau rīt būs pakomātā. Ātri :)
Elis @ 13.12.2020 19:18internetā viņiem rakstīts, ka piegāde 1-5 dienu laikā, bet cerams ka nebūs 5 ? pēdējā laikā omnivas baigi kavējas visur
Par Omniva tiešām ļoti daudz sūdzību, it sevišķi Facebook var lasīt..
Pazūd pakas.. kurjeri ir tā pazaudē un ar galiem.. vēl vakar lasīju postu, kur Omniva pazaudējusi 400€ vērtu sūtījumu...
Ir, ir, pat Sauliete teica, ka paciņas lēni aizejot līdz meitenēm, bet tā nav omnivas vaina, vnk cilvēki neņem ārā tās pakas un kurjeram nav kur likt 😅 Man pašai vajadzēja saņemt vienu paciņu jau 3dien, bet joprojām neesmu saņēmusi. Agrāk nebija problēmu ar omnivu.Solo_ @ 13.12.2020 21:02
Man pēdējā laikā tikai labas atsauksmes, ātra piegāde, viss kārtībā. Bet tas noteikti, kā kuram
Rīt paskatīšos tur uz vietas, paldies :)Lalalana @ 13.12.2020 20:48sportdirectā ir lēta termoveļa, tikai nezinu cik laba