Es kā senais lietotājs varu izstāstīt.:D agrāk pirms tīrīšanas bija cits profils.
Nu kā agrāk šīs bija cosmo forums. Tad dieviete viņu pārpirka. Vienā jaukā dienā admin vai kads cits, jo bija vairāki profili no dievietes, sāka dzēst ārā komentārus, rakstīja rupjas lietas par lietotājiem iekš diskusijām, dzēsa ārā personīgās vēstules, lika banus par neko utt. Pieminēji piemēram citus forumus tā uzreiz brīdinājumu. Pašai bija brīdinājums par to ka teicu ka šis forums tagad nebūs labs jāīet uz Cāli. 3 brīdinājumi un izdzēš profilu. Tā arī nesapratu par ko man iedeva parējos brīdinājumus, jo tika pieminēti jaunie foruma noteikumi, bet lasot noteikumus ne pārējās meitenes ne es kaut ko pārkāpām. Tas viss notika 3 dienu laikā. Meitenes taisīja jaunus profilus , prasīja admin ko viņas ir pārkāpušas, ka dzēš ārā, bet admin uzreiz izdzēš to jauno profilu.
Vienkārši forums dzīvoja savu dzīvi, atnāca admin kuram tas nepatika un sāka visus banot bez īpaša iemesla. Toreiz tika teikts ka vārds stulbene ir avainojums un par to dabū banu, bet tagad tas vairāk nav apvainojums :D
Taisnība gan dažkārt diskusijas sita augstu vilni, bet ne vairāk kā tagad. Troļļu arī bija mazāk. Tie vismaz netaisīja tik daudz jaunus profilus.