Mazaa_saulite @ 30.11.2020 23:54Par matiem runājot, nodod analīzes tur Tev uzrādīs kas organismam trūkst, iespējams dzelzs, iespējams ka cits.
Stress arī ļoti ietekmē matu krišanu. Pirmais sāc ar analīzēm.
Runājot par porām, nevajag tērēt naudu un eksperimentēt ar visādiem krēmiem. Ne krēmi, ne skrubji Tev nelīdzēs tikt no viņiem vaļā. Aizej pie kosmētiķes uz sejas dziļo tīrīšanu. Iztīrīs Tev visas poras un vēl pakonsultēs tevi par Tavu ādas tipu un kādus līdzekļus turpmāk lietot. ?
Mazaa_saulite @ 30.11.2020 23:54Par matiem runājot, nodod analīzes tur Tev uzrādīs kas organismam trūkst, iespējams dzelzs, iespējams ka cits.
Runājot par porām, nevajag tērēt naudu un eksperimentēt ar visādiem krēmiem. Ne krēmi, ne skrubji Tev nelīdzēs tikt no viņiem vaļā. Aizej pie kosmētiķes uz sejas dziļo tīrīšanu. Iztīrīs Tev visas poras un vēl pakonsultēs tevi par Tavu ādas tipu un kādus līdzekļus turpmāk lietot. ?
Hei, kādas analīzes ieteiktu iziet?
Mazaa_saulite @ 01.12.2020 18:22
Es parasti aizeju pie ĢĀ ātri pasaku kas man par vainu un viņa man atzīmē uz visu ko man pārbaudīties un tad eju uz Gulbja labratoriju. Ja godīgi es pat nezinu ko viņa man tur parasti atķeksē . ?
Un visu laiku ir gan asins , gan urīna analīzes.
Moa @ 01.12.2020 12:12Pret porām katru dienu sejas mazgāšanas putas ar salicilskābi, jo salicilskābe šķīdina tauku dziedzeru sekrētu. Reizi 2 nedēļās sejas maskas ar augļskābēm. Maskas attīra poras, bet putas ar salicilskābi palīdz uzturēt tīras poras ikdienā.