Sveikas, kā cīnaties/cīnījāties ar bezmiegu? Kādi vitamīni? Man jau kādu laiku ir problēma ar iemigšanu, tā kā man pašlaik nav nekas jādara, tad gulēt varu ieiet trijos pa nakti un ar mokām , no rīta ceļos 11 un tāpat nāk miegs un visu dienu jūtos nogurusi.. ko darīt? Nomierinošie līdzekļi varbūt ?
Sakārto gulēt iešanas laiku. Pa dienu sevi nogurdini. Sports, pastaigas, darbi pa mājām utt. Protams ja visu dienu neko nedari tas miegs nenāks. Nav nekādu brīnumzāļu.
Kad nestrādāju, man arī bija līdzīgi, tas ir bezdarbnieka bezmiegs:D Sāku strādāt un nogurusi nācu mājās, visu bezmiegu kā ar roku atņēma. Bet reizēm tāpat uznāk, mēdzu iedzert Tereško tēju miegam vai Noofen tableti, tas gan ir recepšu medikaments.
Joga, meditācija, fitoterapija, arommasāža ar nomierinošām ēteriskajām eļļām. Vanna,man tas viss palīdzēja un palīdz joprojām :) vairs nemokos ar cauru moegu, ikdienas nogurumu un moegs uznāk jau astoņos, deviņos vakarā 😄:)
Man palīdz tas, ka vismaz pusstundu, pirms došanās gulēt, atslēdzu visus telefonus, datorus un TV, palasu kādu grāmatu un iedzeru nomierinošu tēju. Svarīgi ir kādas 15min pirms gulētiešanas kārtīgi izvēdināt guļamistabu.