Agrāk labākās drēbes un apavi tika nesti uz sarkano krustu. Šobrīd vairs īsti nenesu, jo nemaz negrib ņemt, tikai ļoti labas drēbes, nenovalkātus ādas apavus utt, un ir baigais čakars prasīties tikt pie viņiem kokrētos laikos, un vēl stiep tās drēbes pie viņiem. Agrāk tas bija aktuālāk, jo mainoties izmēriem palika par mazu drēbes ļoti labā stāvoklī. Šobrīd vairak nonoēsāju lietas, jo īsti nemainās izmērs, un žēl normālu mantu izmest. Tāpar arī paziņas un dreudzenes ja grib ņemt (arī tās, kam nav naudas dzīvošanais un ēdiena nopirkšanai, bet var atļauties sev spesiāli kleitas šūt, un beigās ar bērnu sēdēt uz vieniem makaroniem) tad tikai mantas jaunas leitas stāvoklī un no dārgaiem zīmoliem, ādas utt. Esmu mēģinājusi piedāvāt pilnīgi jaunas mantas ar birkām no lētā gala kā New Yorker, un nēsātus, bet vēl ļoti labus ādas apavus. Zieniet, nevajag!A labu man žēl pat ja man neder- pārdošu vēl varbūt. Esmu šo to pirkusi pati andelē mandelē un uzskatu ka neko nevar nopārdot, un nav ieguldītā laika vērts. Bet zinu ka var atdot (ne visu ņem) skapis.lv vai kas tāds, un tad viņi paši tirgo. Bet vai uzreiz ieskaita naudiņu, un cik maz samaksā par lietu nezinu.
Kopumā mantas kas man der nēsāju. Bet ir daudz nopirkts labas kvalitātes drēbīšu (īpaši izejamo) kas paliekot 3 kg smagākai vairs neder, un gandrīz nav vilktas. Tāpat ir daudz pasūtīts labu apavu, kuri izrādījās par mazu, vispār neatbilda izmēram vai par šauru. Mans jaunais uztilizācijas veids ir gaidīt kad radu bērni izaug gana lieli, lai atdotu. Lai nav žēl vienkārši kadam atdot pirktu par savu naudiņu. Zēl ņemties ar pārdošanu, un saņemt tikai nelielu daļu no naudas ko iztērēji pērkot un vēl sūot mantu. Un vēl vairāk uzdāvināt kādam, kurš to pat nenovērtēs. Skatoties cik ātri bērni aug, vispār ir doma atstāt labās/ klasiskās mantas meitai. Bērnu nav, bet kas ir 10-11 gadi kamēr izaugs. Tāpat skatoties cik gadus man stāv apavi kas ir pasūtīti izrādījās uk 5 un FR 38 nav LV 38 un stāv jau 5-6 gadus, kamēr taisos ko darīt. Labi ādas apvi var mieŗīgi stāvēt. Lēt vai ne tik lēts suds protams jau pirmajos gados jāutilizē, vavādāk vēl krāsa noies, zole sadrups utt. Tad labāk aiznest un labdarību, varūt pieņem un kāds paņem, vai izmest, lai vietu neaizņem lieki.